reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

niematotamto - bardzo mi przykro, brak słów jak by Cię pocieszyć. Szczęście w nieszczęściu, że chociaż ten jajowód uratowany. Ściskam Cię mocno i będziemy czekać na lepsze wieści.

reklama
Niematotamto wspolczuje.

Co do smarowania ja sprawdzilam - wlewam do kapieli oliwke lub parafine w plynie do kapieli i pozniej jak sie juz wytre to skora jest pieknie nawilzona. I brak rozstepow.
Co do piersi to tez bola jak diabli ostatnio. A mdlosci i innych jak na razie nie mam.

niematotamto współczuję ci bardzo mocno! trzymaj się kochana!
a ja w końcu idę na pierwszą wizytę do mojego gina w poniedziałek i nie mogę się już doczekać!

A ja od tygodnia mam fatalne samopoczucie- mdłości cały czas , ale tylko dwa razy przytulałam kibelek ;)
Ogólnie ciężko i źle się czuję, a wizyta u lekarza w poniedziałek-zobaczymy, co tam jest grane.
Pozdrawiam!!!

Hej

Mnie dokuczają teraz najbardziej oprócz mdłości - złość i rozdrażnienie, jestem bardzo nerwowa, łatwo mnie wyprowadzic z równowagi, wszyscy w okól mnie drażnią... a męża to nie cierpie !!!

Witam Was wszystkie. jestem na forum pierwszy raz. jestem w 10 tc. termin:początek stycznia 2011.
od ponad dwóch tygodni mam ciągłe wymioty(po 3-5 razy dziennie) nudności i mdłości. czuję się marnie i ciągle chce mi się spać. lekarz przepisał mi tabletki tj. witaminy i minerały, w których jest też imbir. Imbir podobno łagodzi w/w dolegliwości.
czy któraś z Was ma podobnie??? dodatkowo musiałam iść na chorobowe, gdyż nie da się tak pracować...pozdrawiam Was bardzo gorąco

justyfa - witam Cię serdecznie!
Ja aż tak źle się nie czuję, zresztą nie pracuję więc mam też dużo łatwiej niż ciężarne, które muszą jakoś prosperować w pracy.

niematotamto- bardzo mi przykro.....

U mnie nudności mijają, czekam z niecierpliwością do 15.06 na wizytę..
Dowiemy sie wszystko o czekających nas badaniach prenatalnych.
Miłego dnia kochane

reklama
Hej

Mnie dokuczają teraz najbardziej oprócz mdłości - złość i rozdrażnienie, jestem bardzo nerwowa, łatwo mnie wyprowadzic z równowagi, wszyscy w okól mnie drażnią... a męża to nie cierpie !!!

... od rana mam podły nastrój , szczególnie denerwuje mnie piękna pogoda za oknem:-D
przeczytałam Twój post i słowa " a męża to nie cierpię" rozbawiły mnie do łez:rofl:...dziękuję kochana:-D:-D...

Od wczoraj mam bóle po lewej stronie... tak jakby jajnik... niby nie są uciążliwe ale sprawiają że ciągle o nich myślę ... ile bym dała żeby był już wtorek i kolejna wizyta u Ginki:tak:

Do góry