Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Zgadzam sie z Malgosia. Oprocz zatwardzeni prowadzi do dola, opadniecia z sil i braku tluszczy w diecie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może zerknij tu Dieta matki karmiącej | parenting.plStaram się was podczytywać ale czasu za dużo nie mam na pisanieTrzymajcie się dziewczyny, wcześniejszy poród nic fajnego, chyba że chcecie już
Laleczka ty miałaś normalne szwy? Bo ja mam powiedziane ze są rozpuszczane i nic nie muszę z nimi robić.
Ja mam problem z tym co mam jeść przy karmieniu bo każdy mówi inaczej
może zerknij tu Dieta matki karmiącej | parenting.pl
witam się.Jestem zdania że lepiej jeść na początku ostrożnie,moja znajoma teraz ma problem,dziecko 2 miesiące,wykluczała tylko wzdymające i jej synek cały w krostach,uczulony na wszystko.teraz leczy,maści sterydowe i dieta straszna,a wystarczyło wprowadzać po troszku .