reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

tak magdusiek ja tez zauwazylam, ze przez cala ciaze jadlam jakos tak ostroznie a teraz tak jakbym chciala wykozystac ciaze i posmakowac na zapas :laugh:

reklama
Orzech, wczoraj tak posmakowałam, że myślałam, że umrę z przejedzenia, aż się ruszać nie miałam siły ;)
Ponoć większość dziewczyn tak ma, całą ciążę nic - ani coca-coli, ani pizzy, ani jakiś dziwności, a pod koniec - dawaj, im więcej tym lepiej.

Doxa-dokałdnie tak jak napisała Ewcia. Belriso - to taki deser na ryżu i mleku z dodatkiem owoców. Niestety mój Tymek chyba tego nie przyswoił. Wczoraj pojawiła mu się jakaś mała wysypka w okolicy ucha. Będę obserwowała ... :-( Ciekawe czy to uczulenie na ten deser czy może coś innego.

a Wy wiecie co w takim berliso siedzi :(??.....jak taki ryz Berliso ma waznosc illles tam dni.....
a jakby zrobic sobie ryz na mleku w domku i do tego podpieczone jabluszko ciut cynymonu moze nawet daloby sie przemycic - przeciez deserek palce lizac a przynajmniej na 100% wiadomo co w nim siedzi :)

A czy Ty Orzeszku wiesz, że czasami nie ma czasu na przyrządzenie sobie takich samodzielnych smakołyków :-D To nie jest takie proste jak gotowy produkt :-), ale zgadzam się z Tobą w 100 % !!!

no tak.....masz racje Jolik tez w 100% :)
pocieszajace dla Ciebie jest tylko to, ze Ty pierwszy bedziesz mniala czas na takie rzeczy. bo Twoj Tymcio jest jakby nie bylo o ponad miesiac starszy ;)

I Jolik zacznie nam opisywać co też dobrego przygotowała, a my, zmęczone, niewyspane, będziemy Jej zazdrościły... święta prawda... A w końcu zażądamy paczek... bo już nie będziemy w stanie wytrzymać dłużej... biedna Jolik ;)

reklama
dziewczynki dlaczego nie można serów pleśniowych?????????
ja w ciązy żrę je na potęgę. przed ciążą też... zasmuciłyście mnie :(

Do góry