reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Orzech, wczoraj tak posmakowałam, że myślałam, że umrę z przejedzenia, aż się ruszać nie miałam siły
Ponoć większość dziewczyn tak ma, całą ciążę nic - ani coca-coli, ani pizzy, ani jakiś dziwności, a pod koniec - dawaj, im więcej tym lepiej.
Ponoć większość dziewczyn tak ma, całą ciążę nic - ani coca-coli, ani pizzy, ani jakiś dziwności, a pod koniec - dawaj, im więcej tym lepiej.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa-dokałdnie tak jak napisała Ewcia. Belriso - to taki deser na ryżu i mleku z dodatkiem owoców. Niestety mój Tymek chyba tego nie przyswoił. Wczoraj pojawiła mu się jakaś mała wysypka w okolicy ucha. Będę obserwowała ... :-( Ciekawe czy to uczulenie na ten deser czy może coś innego.
Orzech
Fanka BB :)
a Wy wiecie co w takim berliso siedzi ??.....jak taki ryz Berliso ma waznosc illles tam dni.....
a jakby zrobic sobie ryz na mleku w domku i do tego podpieczone jabluszko ciut cynymonu moze nawet daloby sie przemycic - przeciez deserek palce lizac a przynajmniej na 100% wiadomo co w nim siedzi
a jakby zrobic sobie ryz na mleku w domku i do tego podpieczone jabluszko ciut cynymonu moze nawet daloby sie przemycic - przeciez deserek palce lizac a przynajmniej na 100% wiadomo co w nim siedzi
magdusiek
Październikowa Mama 2005
I Jolik zacznie nam opisywać co też dobrego przygotowała, a my, zmęczone, niewyspane, będziemy Jej zazdrościły... święta prawda... A w końcu zażądamy paczek... bo już nie będziemy w stanie wytrzymać dłużej... biedna Jolik
reklama