helo,LUSZKA jeśli chodzi o lody to musisz poprosto sama zryzykować, bo jaka masz pewność że nie jest stary? niby można wszystko a sama też się głodzę i marze o pizzy, codziennie makaron z mlekiem mimo że połozna powiiedziała że absolutnie nie mozna mleka bo tym dziecko ma kolki , a w szpitalu na śniadanie codziennie była pzrecież zupa mleczna, cos tzreba jeść, a ja to jestem taka grymaśnica , bo miesa nie jem, jajka przestałam jeść jak w ciązy jeszcze byłam, ziemniaków nie lubie yż jest ochydny no mamunie i co ja mam jeść? buuuuuu
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Więc jak braczki to sok buraczano-jabłkowy chyba też? I czy rozcieńczać czy nie? ???Orzech pisze:ups majad no faktycznie niewiele zostaje
Kasze, duszone jarzynki takie jak marchewka selerek pietrucha, buraki na cieplo i zimno....hhhmmm tak na szybko to niewiele mi wpada...no i oczywiscie herbatniczki i biszkopty :laugh:
Mam za mało żelaza we krwi wiec zastanawiam sie co jesć żeby nie zaszkodziło dzidzi. Kobietki moze wiecie coś na ten temat....
moze stosuj leki? podobno najlepsze sa jiemieckie: lefax i sab simplex, a z polskich infacol... u nas jeszcze kolekj nie bylo... tfu tfu tfu..._anna pisze:błagam dziewczyny pomóżcie - pewnie się powtarzam, ale sama już nie wiem co mogę jeś mały i tak po wszystkim ma kolki.
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Teddy,
Jestem przekonana, że będzie zachwycony. Podobnie jak TY ;D
Jestem przekonana, że będzie zachwycony. Podobnie jak TY ;D