reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Jezu Teddy zlituj sie!! A za mną ostatnio watróbka chodziła ;D Oczywiście przyłaczam sie do modlitw.
Efunia Ja też nie moge patrzeć na to ci Ty.............. ;D dlatego sobie dosładzam życie herbatnikami ale nie wiem czy nie odstawie bo mała ma wysypkę a ja nie wiem czy to nie od jedzenia a ze diete mam bardzo monotonna to mój połówek stwierdził że "To na pewno te herbatniki bo mają mleko, itp..." O losie!!!
Majad ja w czasie ciąży musiałam łykać Tardyferon i Hemofer i w szpitalu jak wychodziłam też mi zalecili brać 2 tabl tardyferomu lub 1 materny + 1 tardyferon na dzień. Wiec łykam...
Efunia Ja też nie moge patrzeć na to ci Ty.............. ;D dlatego sobie dosładzam życie herbatnikami ale nie wiem czy nie odstawie bo mała ma wysypkę a ja nie wiem czy to nie od jedzenia a ze diete mam bardzo monotonna to mój połówek stwierdził że "To na pewno te herbatniki bo mają mleko, itp..." O losie!!!
Majad ja w czasie ciąży musiałam łykać Tardyferon i Hemofer i w szpitalu jak wychodziłam też mi zalecili brać 2 tabl tardyferomu lub 1 materny + 1 tardyferon na dzień. Wiec łykam...
malgosia_76
Fanka BB :)
Efunia,
Rybkę po grecku sobie zafunduj. Ja dzisiaj wszamałam. Pycha
Rybkę po grecku sobie zafunduj. Ja dzisiaj wszamałam. Pycha
Orzech
Fanka BB :)
efunia dziewczyny dobrze radza, nawet malgosi propozycja rybki jest w Twoim przypadku OK, ale tak normalnie to malgosi nie sluchaj ona wcina wszystko :laugh: od poczatku jadla salatki z majonezem pizze normalna z przyprawami i inne takie
reklama