reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta mamy kamiącej/ Przepisy

Hmm, nigdy nie robiłam zupy z przepisu, zawsze wszystko daje na oko :-) Własnie dzisiaj robię brokułową, tylko nie daję czosnku i cebuli, no i serka topionego.
W sobotę robię imprezę i mam zamiar zrobic sałatkę z brokułów (brokuły, tuńczyk, makaron kolanka i cos tam jeszcze, muszę przepis wziąć od siostry. Ale polecam fankom brokułów, pyszna jest.
No i ze zdrowo-niezdrowych rzeczy polecam pizzę ze szpinakiem (ciasto na pizzę, mrożony szpinak w listkach wymieszany z sola i czosnkiem, na wierzch ser mozzarella). Ja nie lubię szpinaku, ale pizzę zajadam.

reklama
U mnie to bywa różnie .... ostatnio noc i pol dzisiejszego dnia malenstow dalo mi popalic wymiotowalam na sama mysl o wymiotch :/ i jeszcze do tego czułam zapach z wczorajszej kolacji bleee.... ale to zdazylo sie u mnie moze z 3 razy , czasami mam nudnosci ale wieczorami przechodza i lubie sobie zjesc, moze nie ze mam apetyt ale tak sama z siebie...

Jakbyście chciały potraktować pierś z kurczaczka w troszkę inny sposób:

SKŁADNIKI:
1 pierś z kurczaka
2 jajka
3 płaskie łyżki mąki ziemniaczanej
3 płaskie łyżki majonezu
starty żółty ser ( ilość dowolna )
sól, pieprz
posiekana zielona pietruszka ( kilka wiązek )

WYKONANIE:
Pierś pokroić w kawałeczki jak na gulasz, dodać resztę składników, porządnie wymieszać i kłaść łyżką placuszki na rozgrzana oliwę.

Pycha

Polecam i życzę smacznego :-):tak::happy2:

Ja to mam caly czas ochote na pomidorki ojj straszna caly czas jej jem i na czekolade mleczna ale tylko wedlowska zadna inna hehe

ja snickersy wcinałam na początku ciąży, nie mogłam się powstrzymać, dzień bez snickersa to był dzień stracony ;) później mi przeszło i na razie nie mam żadnych zachcianek

reklama
Do góry