reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aktywne mamuśki :)

wymyśliłam dziś że do przychodni na wyniki pojade rowerem to tylko 2 km od domu. W końcu do czasu az dowiedzialam sie o ciązy (7 tyg) caly czas tak się poruszałam. A że przychodnia niedaleko i jestem już 14tydz nie może nic się stać. Tylko okazało się ze laboratorium to oni mają otwarte tylko we wtorki i czwartki. I jak już tak stalam z tymi siuskami w pojemniku stwierdziłam ze jade do głownego laboratorium. I zamiast zrobić 2 km w dwie strony, zrobiłam 7 :) W drugą strone czułam już zmęczenie, ale było warto i od teraz będę poruszać się tylko rowerem :)
Ja ostatnio pojechałam rowerem zaledwie z pol km do apteki, bo mam bardzo blisko:p ale super uczucie tym bardziej że dawno tego nie robiłam :) czasem też się wybiorę na jakąś przejażdżkę ;) obecnie 17t5d :)

reklama
Ja też większość rzeczy załatwiam na rowerze. Młody uwielbia jeździć w przyczepce więc często jeździmy na krótkie wycieczki. A czasem na dłuższe, weekendowe wyprawy po naszym Beskidzie Niskim :D

To zdjęcie sprzed tygodnia :)

DSC064311.jpg

Załączniki

• DSC064311.jpg
    DSC064311.jpg
    889,2 KB · Wyświetleń: 299
Juz dawno miałam tu pisac ja chwile przed ciąza zaczęłam ćwiczyć z Mel B - uwielbiam ja, ale pózniej praca wiec nie było kiedy, bo praca na wieczory,
Ale wiem jedno
Nie wiem jak to zrobię ale jak urodzę musze sie zaprzeć [emoji33][emoji33][emoji33] i do lipca zrzucić co nie co;
Dziewczyny kiedy zamierzacie ćwiczyć jeśli macie cc??
A i ostatnio oglądałam ten filmik
Lubie ja ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry