reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Ja miesko przyprawiam czosnkiem,bazylia i tymiankiem:tak:i wkladam do lodowki,a gdy przychodzi czas obiadu wrzucam na grill elektryczny i jest gotowe w kilka minut;-)

Widze ze,zadna z was nie uzera sie z tymi wstretnymi oponkami:cool:wiec dlaczego mnie to spotkaloooo:dry:
Jutro sie zwaze i zdam wam relacje,mam nadzieje,ze sa juz jakies efekty...

reklama
Justa odpowiada,ale poki co nie widzie efektow,byc moze dlatego,ze do 6w podchodze juz chyba 10 raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale tym razem wytrwam:-p;-)

Ostatnia edycja:
Ja tez mam oponkę, która wciąż jest ;( podobno ciężko ja zgubić.
A ja mam jutro przed sobą 12 dzień ;D ale wiecie co przyznam sie do grzeszku...;( dzis się skusiłam na 1/2 ogórka kiszonego i go pożarłam dosłownie

Mysia przerabiałam a6W i powiem ci, że doszłam do 2 tygodni:zawstydzona/y:. Potem dostałam bólu karku.:tak::sorry2: i na tym etapie skończyłam.:dry: Strasznie obciąża ona kręgosłup.:tak:

Na zgubienie oponki nie ma złotego środka:no:, niestety.:dry: Wciąganie brzucha pomaga:tak:, ale ileż można.:shocked2::dry:

Chyba te wszystkie ćwiczonka na brzuch pomogą. :tak: Aha, pół brzuszki są dobre.:tak: Takie spięcia. Dobrze jest robić 500-1000 takich zgięć.:tak: Mój rekord 600. :zawstydzona/y::sorry2:

justa dziekuje za rady:tak::tak::tak:
kaja_respect e tam ogorek kiszony to nie grzeszek:-pa pol to juz wogole nie ma o czym gadac:-D

Witam dziewczyny ja tez mam oponke i tez jej nie moge zgubic,robilam przed dieta po 150 brzuszkow dziennie przez chyba miesiac i nic dalej jest:(
A u mnie dzis 7 dzien boje sie go ze bede glodna i skusze sie na cos!
Kaja a to pol ogoreczka to nic:) Pozdrowionka

Ja już się cieszę że jutro 13 dzień ;) kupilam sobie wage elektryczną ;D no i bylam u lekarza bo wysypalo mnie cos na plecach i lekarz powiedzial że to półpasiec co mnie troche to dziwi bo mialam juz to kiedys kilka razy i sobie zanikało i podobno półpasiec boli a mnie nie;/ ale to irol może się pomylil hehehehehe
ej dziewczyny moja waga pokazuje mi 73,2 <szok> aaaaaaaaaaa jak to mozliwe ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczyny, widze że pusto coś tu ;( a ja dziś znowu ważę 72,3:baffled: ale wyczytałam że należy ważyć się z rana a na wieczór mamy pełne jelitka i woda jest w organiźmie itd więc jest oki:tak:
A ja dziś ostatni dzień:tak::tak::-D tak się cieszę.Napiszcie jak u Was

Do góry