reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Ja miesko przyprawiam czosnkiem,bazylia i tymiankiem:tak:i wkladam do lodowki,a gdy przychodzi czas obiadu wrzucam na grill elektryczny i jest gotowe w kilka minut;-)

Widze ze,zadna z was nie uzera sie z tymi wstretnymi oponkami:cool:wiec dlaczego mnie to spotkaloooo:dry:
Jutro sie zwaze i zdam wam relacje,mam nadzieje,ze sa juz jakies efekty...

reklama
Justa odpowiada,ale poki co nie widzie efektow,byc moze dlatego,ze do 6w podchodze juz chyba 10 raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale tym razem wytrwam:-p;-)

Ostatnia edycja:
Ja tez mam oponkę, która wciąż jest ;( podobno ciężko ja zgubić.
A ja mam jutro przed sobą 12 dzień ;D ale wiecie co przyznam sie do grzeszku...;( dzis się skusiłam na 1/2 ogórka kiszonego i go pożarłam dosłownie

Mysia przerabiałam a6W i powiem ci, że doszłam do 2 tygodni:zawstydzona/y:. Potem dostałam bólu karku.:tak::sorry2: i na tym etapie skończyłam.:dry: Strasznie obciąża ona kręgosłup.:tak:

Na zgubienie oponki nie ma złotego środka:no:, niestety.:dry: Wciąganie brzucha pomaga:tak:, ale ileż można.:shocked2::dry:

Chyba te wszystkie ćwiczonka na brzuch pomogą. :tak: Aha, pół brzuszki są dobre.:tak: Takie spięcia. Dobrze jest robić 500-1000 takich zgięć.:tak: Mój rekord 600. :zawstydzona/y::sorry2:

justa dziekuje za rady:tak::tak::tak:
kaja_respect e tam ogorek kiszony to nie grzeszek:-pa pol to juz wogole nie ma o czym gadac:-D

Witam dziewczyny ja tez mam oponke i tez jej nie moge zgubic,robilam przed dieta po 150 brzuszkow dziennie przez chyba miesiac i nic dalej jest:(
A u mnie dzis 7 dzien boje sie go ze bede glodna i skusze sie na cos!
Kaja a to pol ogoreczka to nic:) Pozdrowionka

Ja już się cieszę że jutro 13 dzień ;) kupilam sobie wage elektryczną ;D no i bylam u lekarza bo wysypalo mnie cos na plecach i lekarz powiedzial że to półpasiec co mnie troche to dziwi bo mialam juz to kiedys kilka razy i sobie zanikało i podobno półpasiec boli a mnie nie;/ ale to irol może się pomylil hehehehehe
ej dziewczyny moja waga pokazuje mi 73,2 <szok> aaaaaaaaaaa jak to mozliwe ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczyny, widze że pusto coś tu ;( a ja dziś znowu ważę 72,3:baffled: ale wyczytałam że należy ważyć się z rana a na wieczór mamy pełne jelitka i woda jest w organiźmie itd więc jest oki:tak:
A ja dziś ostatni dzień:tak::tak::-D tak się cieszę.Napiszcie jak u Was

Do góry