reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

witajcie!
to prawda ,że razem latwiej. :) ale Wam dobrze u Was to już 5, 10 dzień a u minie 1. ale za jakiś czas u mnie też będzie 10.
a jak efekty jesli mozna spytać?

reklama
Witaj Framama:-)

Dzis jest moj 3 dzien i czuje sie niezle choc jestem troche oslabiona,na brokuly nie moge juz nawet patrzec,ale zmuszam sie zeby zjesc choc troche Dzisiaj troche zgrzeszylam bo zamiast jednej gruszki zjadlam 2 dwie:zawstydzona/y::-pale mysle ze nie wplynie to znaczaco na moja wage
Czy ktoras z was cwiczy?bo ja staram sie codziennie rano pogimnastykowc czyt. zbic te cholerne boczki,a wieczorem 6 weidera:cool:

kaja ale super też tak bym chciała !
ja się nie ćwiczę choc wiem że powinnam ,ale jak cały dzień się dzieckiem zajmuję to wieczorem nie mam już na nic siły :(
ale mam w domu orbitreka i ambitny plan na nim ćwiczyć :)

Ja szczerze to raz byłam na basenie, i raz na orbitku 15 min ćwiczyłam bo nie miałam więcej sił:-( wiem że mówią że trzeba ćwiczyć ale u mnie to nie wyszło

reklama
No hej koleżanki?? bo u mnie po 10 dniu i dzięki Bogu bo....
dawałam rade ale jak o 16 zobaczyłam pieczonego kurczaczka w miodzie a drugiego na ostro pieczonego w woreczku bez tłuszczu, ziemniaczki, kiszone ogóreczki, a potem szybko podano kawe i serniczek który tak mocno pachniał to myślałam że poddam się tym bardziej że rodzinkla mówiła daj se spokój i tak juz schudlaś zjedz sobie:baffled::sorry2: ale moj mąż powiedział że jeszcze 3 dni dam rade do końca< a teraz sie napakuje i co znowu przytyję>... więc dałam radę:tak::-) tylko łezki mi poleciały:-(Ale już o 18 jak jadłam kolacje było git i teraz tez tak ze elegancko. Mam nadzieję że u Was tez dobrze;-)

Do góry