reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

witajcie!
to prawda ,że razem latwiej. :) ale Wam dobrze u Was to już 5, 10 dzień a u minie 1. ale za jakiś czas u mnie też będzie 10.
a jak efekty jesli mozna spytać?

reklama
Witaj Framama:-)

Dzis jest moj 3 dzien i czuje sie niezle choc jestem troche oslabiona,na brokuly nie moge juz nawet patrzec,ale zmuszam sie zeby zjesc choc troche Dzisiaj troche zgrzeszylam bo zamiast jednej gruszki zjadlam 2 dwie:zawstydzona/y::-pale mysle ze nie wplynie to znaczaco na moja wage
Czy ktoras z was cwiczy?bo ja staram sie codziennie rano pogimnastykowc czyt. zbic te cholerne boczki,a wieczorem 6 weidera:cool:

kaja ale super też tak bym chciała !
ja się nie ćwiczę choc wiem że powinnam ,ale jak cały dzień się dzieckiem zajmuję to wieczorem nie mam już na nic siły :(
ale mam w domu orbitreka i ambitny plan na nim ćwiczyć :)

Ja szczerze to raz byłam na basenie, i raz na orbitku 15 min ćwiczyłam bo nie miałam więcej sił:-( wiem że mówią że trzeba ćwiczyć ale u mnie to nie wyszło

reklama
No hej koleżanki?? bo u mnie po 10 dniu i dzięki Bogu bo....
dawałam rade ale jak o 16 zobaczyłam pieczonego kurczaczka w miodzie a drugiego na ostro pieczonego w woreczku bez tłuszczu, ziemniaczki, kiszone ogóreczki, a potem szybko podano kawe i serniczek który tak mocno pachniał to myślałam że poddam się tym bardziej że rodzinkla mówiła daj se spokój i tak juz schudlaś zjedz sobie:baffled::sorry2: ale moj mąż powiedział że jeszcze 3 dni dam rade do końca< a teraz sie napakuje i co znowu przytyję>... więc dałam radę:tak::-) tylko łezki mi poleciały:-(Ale już o 18 jak jadłam kolacje było git i teraz tez tak ze elegancko. Mam nadzieję że u Was tez dobrze;-)

Do góry