reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Po pieciu dniach waze 2.5 kg mniej i ubylo mi 5 cm z oponki,hurraaaaa:)Mimo to mam juz dosc,nie wiem czy dam rade:zawstydzona/y:

reklama
Mysia dasz radę!!! zobacz jak sie cieszysz po 5 dniach z efektów to zobacz jak się będziesz cieszyła z po tych 13!!!;-)ja też miałam chwile zwatpienia i nie wiem ile mi ubyło z oponki bo sie nie zmierzyłam ale z tych 8 kg sie cieszę i to bardzo:-) boje się że jak od jutra będę "normalnie" jadła to zaczne tyc wiec juz myśle co i jak i w jakich porcjach, bo wiadomo nie chciałabym aby mój wysiłek poszedł na marne a wręcz chciałabym jeszcze trochę zrzucić. Nie poddawaj się dasz radę do końca!!!!!

Mysiu dasz rade niepoddawaj sie!chociaz ci powiem wczorajszy dzien byl dla mnie straszny myslalam ze juz cos zjem oprocz tego mieska,bylam taka slaba zasnac nie moglam ale nie dalam sie,postaram sie wytrzymac do konca i ty tez tak trzymaj,zobacz na kaje juz ma ostatni dzien dzis gratulacje:)

Dziewczyny co tam u was slychac.Ja przechodze kryzys juz prawie sie poddalam,ale mowie nie nie dam rade nie po to tyle sie mecze zeby to przerwac,ale jest zle.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej, a i do tego to 8 dzien a ja 3kg schudlam:(

Niestety ja juz zakonczylam diete:(Dzis zaslablam w supermarkecie i powiedzialam sobie dosc,nie pisalam wam wczesniej,ale od kilku dni mam zarwne noce,bo mlody zabkuje i to z pewnoscia tez mialo na to wplyw Najlepsza dieta dla mnie jest MZ i tego bede sie trzymac,a do tego mam zamiar codziennie cwiczyc Zjadlam dzis normalny posilek i czulam sie cudownie:)Dziewczynki kochane zycze wam powodzenia i zrzucenia jak najwiekszej ilosci kilosow:)

No to ladnie sama zostalam i jeszcze do tego mam ciezkie dni ,okres dostalam za szybo i slabo sie czuje,ale jeszcze sie trzymam:)Gratulacje kaja pelen podziw:)

witajcie.............u mnie dzisiaj 6 dzien i w tej chwili ma kryzys ..............ale mam nadzieje ze dam rade...waga z ranca 71,3

reklama
Witam a juz myslalam ze zostalam sama.trzymaj sie niepoddawaj ja tez mam ciezkie dni ale dzis juz jakos lepiej ale wczoraj i przedwczoraj kryzys maly krok i bym sie podala.Ale trzymam sie dalej.To ile w sumie juz stracilas?bo u mnie to wolno idzie a jutro juz 10 dzien

Do góry