reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

reklama
Hehe a no rano zjadłam miseczkę platków < tyle co mój roczny synek> i więcej mi sie nie chciało, na obiad miałam spagetti carbonare to tez miseczkę, kolacji juz mi się nie chcialo ale drinka sobie wypilam 1 wisky z colą ;D boje się efektu jojo wiecie i mówilam ze ogranicze słodycze, gazowane i fast foody. Mam nadzieje ze to pomoże ;D Trzymajcie sie laski dacie radę ja wam będę dopingować!!!!!

Czesc dziewczyny ja wlasnie robie sobie obiadek:)dzis dzien 10:)A mam pytanko bo moj synek to niejadek kaja co robisz swojemu synkowi na kolacje czy podwieczorek bo moj to wybrzydza juz brak pomyslow,a i ile twoj synek je w ciagu dnia moglabys mi napisac?

Oj ja na brak apetytu u małego to nie narzekam ;D je wszystko, a co mu daję to naprawde różnie, na pewno raz dziennie pije mleczko i kaszke dostaje ale albo z paczki albo robię mu manna, jej jogurty, parówki uwielbia no na prawde wszystko no może za pomidorem nie przepada i galaretka czy kislem. teraz staram sie żeby sam jadł < z różnym skutkiem hehehe> ale ręką chce jeść a widelec czy łyżkę ot tak sobie trzyma. jest mi ciut latwiej bo w domu mieszkam ze szwagrem< tj my na górze oni na dole, alr kuchnia wspólna> i oni mają taką 18 mc córkę wiec Michaś z wszystkim ja papuguje co przyspiesza chyba ciut jego rozwój ;P za to moja 5 latka to niejadek i z nią sie gimnastykuję z jedzeniem ;(

reklama
Hej,podczytuje was caly czas tutaj...bo sama myslalam by za jakas diete sie zabrac ale zwatpilam;-)
Schudlam od listopada z 70 na 63 i tylko tyle,ze cwiczylam (z poczatkiem marca przestalam)i nie jadlam po 18 i slodyczy tez nie jadlam.
Bardzo chcilabym dobic do 60 kg. i dlatego zainteresowanie dieta...
Ale to jednak nie dla mnie...Wole wrocic do swoich cwiczen niz katowac sie dietami..
A jeden kilo w te czy wewte to nic...inaczej wazysz rano a inaczej wieczorem albo chocby po tym jak sniadenie zjesz(przynajmiej ja tak mam) inaczej po okresie,inaczej przed okresem..dlatego ja nie waze sie co pare dni tylko raz na miesiac.Odkad mam wage ;) bo jak nie mialam to wazylam sie przy okazji u kogos.
W ogole...dziewczyny zycze Wam zachowania tych straconych kilogramow,bo wiadomo efekt jojo...
Dlatego w D... mam diety..jem wszystko tylko mniej ,zero slodyczy i obzarstwa po 18 do tego a6w i jest git :tak:
Do czerwca mam swoje 60 kg. tym sposobem.

Do góry