reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

kaja gratulacje slilenj woli!!!!!!!!!!!!!! tyle zarelka a ty nic:tak::-):-):-)

tez tak uwazam ze w gronie zawsze latwiej:tak:

a u mnie dzisiaj trzeci dzien ......zraz zrobie sobie kawke i pozre grzanke ( chyba moze byc pieczywo chrupkie?) a i do kawy dodaje mleka bo inaczej bym nie przelknela..........i tak z ciekawosci dzisiaj sie zwazylam bo jestem przed miesiaczka i mam brzuch jak balon:-D.............wczoraj rano74,9 a dzisiaj 72,9:-):-):-):-)waga jeszcze bardziej mnie zmobilozowala.................

wczoraj w pracy to wszyscy mieli ze mnie dobry ubaw jak wyjelam miske salty z kurczakiem :-D

a powiedzcie Wy ten befsztyk to duzy jecie? ja zapiekam na grilu jedna piers sredniej wielkosci + troszke przypraw i mam na dwa razy...........czy to nie za duza porcja???????????

a i szynki to zjadlam ok 10dag ..to wiecej niz plasterek..........ale taka chudziutka wiec moze nie zaszkodzi.... juz sie ciesze z jurztejszego dnia.............zrobie sobie miseczke owocow z jogrrtem:tak:

reklama
Kaja jestes niesamowita niewiem co ja bym zrobila:)pewnie bym sie skusila na kawaleczek hihi.Ale ty juz tak daleko zaszlas ze nie warto bylo.U mnie dzien 6 jestem po kawce a potem kurczaczek,powiedzcie mi ta piers to trzeba ugotowac czy jak??
Smart a ci to zazdroszcze waga tak szybko spada u mnie to jakos powoli idzie:(

wlaśnie wcinam lunch nie wiem czy dobrze ale podzielilam sobie na dwie czesci.......korzystajac ze jestem w domu ok 10;30 zrobilam sobie dwa maluskie obrane jabluszka na cieplutko z mikrofali a tera zdelektuje sie brokulami (zamiast szpinaku) z pomidorem:-)

a wieczorem to dopiero bedzie wyzerka dwa jaja salata i szynka fiu fiu

lui 007 a u ciebie jak z waga?????

Dzis jest 4 dzien i czuje sie rewelacyjnie:-)nawet menu jest calkiem wporzadku:happy2:
Fajnie,ze jest tu taki watek gdzie mozemy sie nawzajem wspierac,mnie jest dzieki temu duzo latwiej;-)

Dziewczynki czy ktoras z was zna dobre cwiczenia na zbicie boczkow,bo sa one moja zmora i bardzo chce sie ich pozbyc

Hejka laseczki a ja dziś kolejne 2 kg mniej!!! czyli razem 8kg kurka może jeszcze przez te 2 dni dobije do 10 razem ale by było fajnie, tylko potem musze się pilnować ;D co do piersi to ja w folie i do piekarniczka.
Ja na obiad mam marchewke jajo i twarożek więc oki.Ciesze sie że u Was dziewczyny też do przodu

lui007 ja znalazlam w necie takie cos i tak zrobiłam;-)
pojedynczą pierś kurczaka nieco solimy, zawijamy w folię i
pieczemy w piekarniku – nie wysycha, całkiem zjadliwa.
smart78 ja dodaje czasem ciut soli i pieprzu, czasami czosnek;-)
A ja jeszcze mam jogurcik dziś, no i kompocik ale mam kupny wiec radzą przelac woda owoce i dodac do jogurtu < dlatego że kompot kupny jest slodzony>
A jutro rybka której zapomniałam kupić:confused::-D

reklama
Przeszłam tą dietę do końca:tak: . Z efektów byłam bardzo zadowolona. Zgubiłam 6 kg.

Co do soli..... nie można solić , bo sól zatrzymuje wodę w organiźmie. Ale za to czosnek, pieprz ziołowy, majeranek - te przyprawy są jak najbardziej wskazane:tak:.

Widzę, że macie problemy z grillowanym mięsem. Ja owijałam w folie aluminiową, posypywałam przyprawami i do piekarnika.Podobnie z rybką robiłam.:tak:

Co do befsztyku... Może ten przepis wam pomoże. :sorry2:Dieta kopenhaska - przepis na befsztyk

Nie zapominajcie o wodzie.

Powodzenia, trzymam kciuki.:tak:;-)

Do góry