reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta karmiącej mamy

reklama
adasza głowa do góry! tak jak pisze lene cycem dziecka nie przekarmisz! a fałdki zgubi szybko jak zacznie go bardziej świat interesować to cyc zejdzie na dalszy plan :-)

Dziewczyny czy jecie surowe owoce np. jabłka?? Ja do tej pory utrzymywałam ścisłą dietę bo mała miała problemy brzuszkowe a teraz jest lepiej i chciałabym trochę urozmaicić dietę i już sam nie wiem co mi wolno a czego nie:blink:

Laski, a z czekolada to zakaz do konca karmienia??

Maniaa ja jem wszystkie owoce poza cytrusami i pestkowe staram sie ograniczac:tak:

Ja już pomału mam dość diety matki karmiącej i bywają dni kiedy sięgam po czekoladę :-p ale w małych ilościach i nie w tabliczce... dziś np zjadłam kilka delicji :) Wczoraj lody czekoladowe i jest "spokojnie" ;-)
Jogurty też wróciły do menu - 4 tygodnie bez nabiału to wystarczająco za długo jak na mnie !

Warzywa surowe od czasu do czasu.. natomiast jabłko na surowo zdecydowanie szkodzi małemu - zagazowuje go strasznie, a przy każdym bąku bardzooo się denerwuje i pokrzykuje :happy: Szkoda... bo jabłka gotowane też już mi się znudziły :-(

Ja jem lody wszytskich smaków. Czekolady nie jem wcale i niestety owoców też wcale nie jem, w sumie warzyw też nie. Sama nie wiem co moge jeść. Boje sie eksperymentować bo jak narazie udało nam sie uniknąć kolki....

reklama
Do góry