@Destino ja mam z opiniami ogromny problem. Sama myślę o sobie źle, ale jak spotykam się z tym u innych, to płaczę. Jest to na tyle silne, że nawet jak czytam w Internecie coś, co dotyczy moich kompleksów, totalnie się załamuję. Ryczę i odechciewa mi się wszystkiego. Np. jeśli chodzi o wygląd, wiem że nigdy nie dopasuję się do obowiązujących kanonów i odechciewa mi się w ogóle starać. Bo po co? Skoro moja praca i tak nigdy nie przyniesie efektów takich, żeby było dobrze? Marzę o szczupłej sylwetce, ale szybko się poddaję i nie wierzę, że osiągnę dobre efekty. Skóry się nie pozbędę, a operacjom przeciwny jest mąż. Mimo że wiem, że mu się nie podobam, nie chce żebym wydawała pieniądze na takie rzeczy.
@MagdaK85 trudne i to strasznie. Bo sama czuję, że to głupie, tym bardziej, że w dzisiejszych czasach, oczekuje się od kobiet "cudów", a mimo to, sama od siebie tego wymagam. Bez sensu, ale to siedzi w głowie tak głęboko, że ciężko się tego pozbyc.
@MagdaK85 trudne i to strasznie. Bo sama czuję, że to głupie, tym bardziej, że w dzisiejszych czasach, oczekuje się od kobiet "cudów", a mimo to, sama od siebie tego wymagam. Bez sensu, ale to siedzi w głowie tak głęboko, że ciężko się tego pozbyc.