reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
to Wika jeszcze śpi w dzień :/ ostatnio nawet dość długo (czasami 3 h) zaraz do przedszkola wiec pewnie jej siezmieni, bo w weekendy zazwyczaj nie spi jak wszyscy w domu są..
Dlaczego miałoby się zmienić??
Przecież dzieciaki w przedszkolu śpią, i to nawet do 4, 5 roku życia.
Pozdrawiam.
aniadavid
Zaangażowana w BB
David jak jest w domu to klade go spac w zaleznosci o ktorej wstal ale np w przedszkolu nie chce spac za zadne skarby swiata. Po prostu sobie lezy i oglada ksiazeczke, a w domu nie ma problemu. Klade go i po paru minutach spi
T
tynka
Gość
Moja starsza przestała spać w dzień jakiś rok temu ..........ku mojej rozpaczy bo dziewczynki na ogół zasypiały razem ..........potem na zmianę .........więc miałam troszkę czasu dla siebie albo więcej dla każdej z osobna ;-) Teraz śpi tylko młodsza. No a u nas miedzy 19 a 20 mycie baja i "papa" czasami panny grasują w pokoju ale na ogół grzecznie zasypiają a wstają tak ok 8 rano
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
Kounia nie śpi w przedszkolu spanie jest dla dzieci spiących reszta dzieci bawi sie aż do obioru rodziców Kokunia jest zapisana na odbiór po obiadku wiec nie ma problemu
spac chodzi róznie ale ni enajwcześniej ok 21 spi do 9 ale z 4-5 przerwami w nocy MAKABRA nia ma na nia siły
spac chodzi róznie ale ni enajwcześniej ok 21 spi do 9 ale z 4-5 przerwami w nocy MAKABRA nia ma na nia siły
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Moja Julka przesypia w dzien 2 godziny, przewaznie 12-14. A wieczorem zasypia o 22 i spi do 8 rano.
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
w tym przedszkolu co ma iść do niego WIka spanie jest dla chętnych, tam nikogo do niczego nei zmuszają i ja juzwidzę jak moja panna usypia w przedszkolu
Pozdrawaim,
Myślę, że w żadnym przedszkolu dzieciaków nie zmusza się do spania.
Te które nie zasną po prostu leżą sobie w łóżeczkach.