reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy wasze trzylatki śpią w dzień?

Kuba śpi w przedszkolu minimum 1,5 do 2 godzin w południe a w sobotę i niedzielę gdy jest w domu także śpi po 2-2,5 godz.Wstaje o 6.30 i zasypia kolo 21,30.Jeszcze jak nie zaśnie w południe to już kolo 17 strasznie ,,dokucza''
Starszy syn (4 lata) mimo że nie śpi w przedszkolu to w weekendy przesypia w południe także jakieś 1,5 godziny i zasypia o 21 maksymalnie za to wstaje o 6.00

reklama
Moj siostra Jula (3,5 letnia) wstaje o 7 zasypia o 20 i powiem szczerze że to zależy od tego jaki jest dzien, jak pełen wrażeń to śpi w południe.;-)
Za to Emila (1,5 roku) spi nawet dwa razy dziennie po 1-1,5 h:rofl2::rofl2:

Amelka śpi raz dziennie tak około dwóch godzin :tak: Wstaje rano około 8:30 drzemka przeważnie 15-17, (wcześniej nie zaśnie, chyba że obudzi się skoro świt) a pózniej szaleje do 21:30 - 22...:sorry2: Ogólnie jest dobrze, zobaczymy jak będzie od września kiedy pójdzie do przedszkola ;-)

Seba juz co prawda coraż rzadziej ale jeszcze śpi mi w dzień tak koło 13-14..... Teraz akurat patrzy na bajki w łózku i zaraz powiniem spać :))

Mój syn też jeszcze śpi w dzień, około 2 h. Chyba że jesteśmy cały dzień poza domem to wtedy go "przetrzymuję" i wcześniej idzie spać.. a tak to różnie wieczorem zasypia..

A mojemy Sebastianowi sie cos ostatnio pokręciło z tym spaniem... Jak są takie upały to śpi mi w dzień ok 3-4 h i potem w nocy nie chce spać..... dzis go przetrzymałam cały dzień i zasnoł koło 21.. Zobaczymy jak ta noc bedzie wyglądać ://

Moja Zosia nie śpi w dzień już od kilku miesięcy, ale zdarza jej się zasnąć w samochodzie, albo na przykład na moich kolanach jak jest bardzo zmęczona.

reklama
Do góry