reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy wasze trzylatki śpią w dzień?

dokladnie, jest to pewna ulga jak dziecko zasnie w ciagu dnia. mozna cos zrobic w domu. chociaz moja juz sie sama bawi czesto i sama sie soba zajmuje. jak ma dobry dzien i jest wyspana :) ale teraz obowiazku ma juz kazdy, przedszkola mala, a ja do pracy.

reklama
Kuba spal jeszcze do niedawna ale od paru miesiecy nastapil bunt i nie chce spac, poszedl do przedszkola i obawialam sie tego, bo przeciez sa lezaczki, chociaz u nas w przedszkolu nieobowiazkowe, a tu zdziwienie, Kuba spi po obiadku
W domu jednak nie da sie go namowic na wypoczynek, udaje, ze zasypia a pozniej siedzi u siebie w pokoju cichutko i sie bawi :)
chociaz tyle, ze nie dokazuje :)
w nocy spi ladnie, kladzie sie o 20 a wtaje 6-7:-D

mój syn od jakieś czasu nie sypia nam już w dzień :no:
plus tego jest taki że wieczorem godz 19-20 już śpi :tak: :-)
minusów raczej nie ma... bo nawet jak nie śpi to w ciągu dnia porobię co trzeba, zajmie się sobą :happy:

Pozdrawiam!

Witam!:)
Amelka tak sobie ustaliła plan dnia, że zasypia około 14 po spacerku i śpi prawie 2 godziny ;-) wieczorem zasypia dopiero po 22...Ale za to wstaje o 9 :-) Wyjątkiem jest poniedziałek i czwartek kiedy to po 14 wychodzimy na rytmikę, śpi jedynie w drodze łącznie może 15 minut a i tak zasypia nam dopiero o 21 ...i również wstaje o 9 :tak:
W sumie chyba dużo śpi mój mały śpioszek, ale wieczorem to jakby wstępowała w nią dodatkowa moc :-D

Tu pytanie o 3 latki a moja od 2rz nie spi w dzien:szok:
Ale za to przesypia noc 12-14h bez siusiania.Mi pasuje wiec jestem mega zadowolona.Fajnie jak dziecko spi w dzien bo mamusi ma czas dla siebie.Ja juz sie przyzwyczailam i moge caly dzien byc poza domem.Nie musze wracac na drzemke;-)

Moja Kasia przestała spać w dzień jak miała rok i 4 miesiące. Na początku było to nawet niezłe bo o 20 już spała. ale teraz ( ma prawie trzy lata) wstaje o 7 bo chodzi do żłobka a idzie spać około 22. Ja nie wiem skąd ona ma tyle energii - cały dzień lata, śpiewa, tańczy - zabawy siedzące są bardzo rzadkkie:)

witam
Moja Natalia nie spi w dzien odkad zabralam jej smoczek czyli niecale 2 latka miala. Teraz chodzi do przedszkola ale nawet ta jako jedyna nie asnie tylko lezy, dobrze ze chociaz grzecznie;-)

reklama
Do góry