reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy wasze trzylatki śpią w dzień?

dokladnie, jest to pewna ulga jak dziecko zasnie w ciagu dnia. mozna cos zrobic w domu. chociaz moja juz sie sama bawi czesto i sama sie soba zajmuje. jak ma dobry dzien i jest wyspana :) ale teraz obowiazku ma juz kazdy, przedszkola mala, a ja do pracy.

reklama
Kuba spal jeszcze do niedawna ale od paru miesiecy nastapil bunt i nie chce spac, poszedl do przedszkola i obawialam sie tego, bo przeciez sa lezaczki, chociaz u nas w przedszkolu nieobowiazkowe, a tu zdziwienie, Kuba spi po obiadku
W domu jednak nie da sie go namowic na wypoczynek, udaje, ze zasypia a pozniej siedzi u siebie w pokoju cichutko i sie bawi :)
chociaz tyle, ze nie dokazuje :)
w nocy spi ladnie, kladzie sie o 20 a wtaje 6-7:-D

mój syn od jakieś czasu nie sypia nam już w dzień :no:
plus tego jest taki że wieczorem godz 19-20 już śpi :tak: :-)
minusów raczej nie ma... bo nawet jak nie śpi to w ciągu dnia porobię co trzeba, zajmie się sobą :happy:

Pozdrawiam!

Witam!:)
Amelka tak sobie ustaliła plan dnia, że zasypia około 14 po spacerku i śpi prawie 2 godziny ;-) wieczorem zasypia dopiero po 22...Ale za to wstaje o 9 :-) Wyjątkiem jest poniedziałek i czwartek kiedy to po 14 wychodzimy na rytmikę, śpi jedynie w drodze łącznie może 15 minut a i tak zasypia nam dopiero o 21 ...i również wstaje o 9 :tak:
W sumie chyba dużo śpi mój mały śpioszek, ale wieczorem to jakby wstępowała w nią dodatkowa moc :-D

Tu pytanie o 3 latki a moja od 2rz nie spi w dzien:szok:
Ale za to przesypia noc 12-14h bez siusiania.Mi pasuje wiec jestem mega zadowolona.Fajnie jak dziecko spi w dzien bo mamusi ma czas dla siebie.Ja juz sie przyzwyczailam i moge caly dzien byc poza domem.Nie musze wracac na drzemke;-)

Moja Kasia przestała spać w dzień jak miała rok i 4 miesiące. Na początku było to nawet niezłe bo o 20 już spała. ale teraz ( ma prawie trzy lata) wstaje o 7 bo chodzi do żłobka a idzie spać około 22. Ja nie wiem skąd ona ma tyle energii - cały dzień lata, śpiewa, tańczy - zabawy siedzące są bardzo rzadkkie:)

witam
Moja Natalia nie spi w dzien odkad zabralam jej smoczek czyli niecale 2 latka miala. Teraz chodzi do przedszkola ale nawet ta jako jedyna nie asnie tylko lezy, dobrze ze chociaz grzecznie;-)

reklama
Do góry