G
guest-1678723262
Gość
a ile dpo jestes ?Teraz już kilka minut po zrobieniu wygląda tak. Ale właśnie ten zarys wyszedł odrazu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile dpo jestes ?Teraz już kilka minut po zrobieniu wygląda tak. Ale właśnie ten zarys wyszedł odrazu
W tym cyklu to nie mam pojęciaa ile dpo jestes ?
Ja nie wierze testa za bardzo lubią oszukać. beta to beta. Ale niestety na twoich jest widoczna tylko biała kreska fabrycznaWiele testów już robiłam ale takie cuda widzę pierwszy raz![]()
Daj znaćJutro pojadę kupię test z czułością 10 i zobaczę co pokaże. Dziękuję za pomoc![]()
u mnie pinki na początku nic nie pokazały za to facelle odrazu druga krechaKupiłam dzisiaj pink test 10 i bielutki.
ja bym spróbować z innym testemKupiłam dzisiaj pink test 10 i bielutki.