G
guest-1678723262
Gość
spróbowałaja bym spróbować z innym testem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spróbowałaja bym spróbować z innym testem
Pinki lubią kłamaćJuż sama nie wiem ale jak moje samopoczucie się nie zmieni to pojadę na betę bo piersi mam bardzo wrażliwe i obrzmiałe. A jeszcze chwila i wykupie pół Rossmana
skad ja to znam , w tym miesiącu wykupiłam ze 30 w rossmanie od dwóch dni pozytywy wychodzą ale tylko na facelle w poprzedniej ciąży to samo miałam a Beta 7 i o dziwo kreski już na nich mocno widoczneJuż sama nie wiem ale jak moje samopoczucie się nie zmieni to pojadę na betę bo piersi mam bardzo wrażliwe i obrzmiałe. A jeszcze chwila i wykupie pół Rossmana
GratyMam wynik bety z dzisiaj i jest 367 wiec wzrosło o 169 % )
Testy po takim czasie są wiarygodneDziewczyny.
Ostatni okres miałam 30 czerwca do 5 lipca. Odbyłam stosunek przerywany od 24 lipca do 28 lipca do dnia dzisiejszego okresu brak. Zrobiłam testy quixx pink baby way dr max wszystkie negatywne. Piersi pobolewaja a nic poza tym się nie dzieje. Okres nadal nie przychodzi. Czy mimo zrobionych tych 20 testów nogę być w ciąży ? Czy mogę ją spokojnie wykluczyć? Z końcem sierpnia mam wizytę u ginekologa. Nie mam możliwości zrobienia bety. Od ostatniego stosunku minęło 19 dni. Pomóżcie.