G
guest-1678723262
Gość
a ile dpo jestes ?Teraz już kilka minut po zrobieniu wygląda tak. Ale właśnie ten zarys wyszedł odrazu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile dpo jestes ?Teraz już kilka minut po zrobieniu wygląda tak. Ale właśnie ten zarys wyszedł odrazu
W tym cyklu to nie mam pojęcia krwawienie tydzień wcześniej i bardzo skąpe.a ile dpo jestes ?
Ja nie wierze testa za bardzo lubią oszukać. beta to beta. Ale niestety na twoich jest widoczna tylko biała kreska fabrycznaWiele testów już robiłam ale takie cuda widzę pierwszy raz
Daj znaćJutro pojadę kupię test z czułością 10 i zobaczę co pokaże. Dziękuję za pomoc
u mnie pinki na początku nic nie pokazały za to facelle odrazu druga krechaKupiłam dzisiaj pink test 10 i bielutki.
ja bym spróbować z innym testemKupiłam dzisiaj pink test 10 i bielutki.