reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to może być jeszcze ciąża?

Dziewczyny, miałam dać info co dalej i dzis zrobiłam kolejny test i chyba jestem w ciąży :) kreska blada jak trup ale jest! Chce pójść na betę sprawdzić przyrost. To najlepiej iść dzień po dniu? Jestem jeszcze w szoku i mam nadzieje ze wszystko dobrze się rozwinie, bo już się stresuje.
Kreska wygląda na szarą a nie różowa. Więc nie wiem czy to nie felerny test. Idź zrób betę dzisiaj i jak będzie pozytywna to po 48 h ponownie.

reklama

Załączniki

• B098B7AA-DA4A-4BDE-A30C-39253C877839.jpeg
    B098B7AA-DA4A-4BDE-A30C-39253C877839.jpeg
    1 014,3 KB · Wyświetleń: 159
@Eden97 ja widzę kreskę szarą. Nie wiem co niezbyt mądrego jest w mojej wypowiedzi. Zasugerowałem betę? Czy to niezbyt mądre?
Po prostu nie zgadzam się z twoją wypowiedzią, kreska na jednym i drugim zdjęciu jest jasnoróżowa. Jeśli była by szara była by wyblakła i wpadłaby w biały cień, ta taka nie jest. Mam prawo twierdzić co innego tak jak i ty. Beta jest akuart mądra i tu będzie najlepszym rozwiązaniem, kiedy to niezbyt mądre oznaczało , że nie zgadzam się z wypowiedzią może źle klikam:)

reklama
Różowa jak byk, nie wiem jak ktoś może widzieć tu szara 🤦‍♀️
Lec na betę, trzymam kciuki ❤️
Zależy od ustawień monitora/ ekranu :)
Kiedyś miałam klientkę, która coś wspominała o wzorze z fioletowymi kwiatami. Ja zdziwiona, bo takich nie wiedzę, a okazali sire, że to, co na miałam w odcieniach brązu i beżu, ona widziała na fioletowo :)

Do góry