xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
xXxIzuLQaxXx dzięki a jak byłam u gina w zeszyłym tyg. to dała by radę coś wyczuć czy to by było za wcześnie?? ech straszna panikara ze mnie :/
Oj, na bank za wcześnie Mówie Ci, zrób test i koniecznie napisz jaki wynik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
xXxIzuLQaxXx dzięki a jak byłam u gina w zeszyłym tyg. to dała by radę coś wyczuć czy to by było za wcześnie?? ech straszna panikara ze mnie :/
xXxIzuLQaxXx nie robiłam testu bo dziś rano dostałam @ i trochę mi smutno się zrobiło, chyba nie długo czas zacząć staranka o kolejnego brzdące :-)
Witam serdecznie Dziewczyny mam takie pytanie - moze ktoras z Was miala cos podobnego. Karmie dzieciatku juz 10 miesiecy, od jakichs 2ch miesiecy juz tylko w nocy 2,3x. Miesiaczkuje od maja, ostatnia miesiaczka spoznila mi sie tydzien, teraz spoznia mi sie juz 11 dni i panikuje wewnetrznie... robilam 2 testy ciazowe i oba wyszly negatywnie (pierwszy po tygodniu od dnia spodziewanej miesiaczki, drugi po 10dniach). Ze tak powiem mam pewne "dolegliwosci" ciazowe, tzn wzdety brzuch (jakbym byla z ciazy), delikatnie zawyzona waga i mimo lekkostrawnego jadlospisu - nie spada), nie odchudzam sie, sporadyczne zawroty glowy i uzucie "niedobrzemi", czesto musze nawiedzac wc bo chce mi sie siku - no jednym slowem mam podejrzenia nie stosuje antykoncepcji hormonalnej - jesliby ktoras chciala zapytac, to nie znaczy oczywiscie ze nie stosuje zadnej innej Moje pytanie brzmi czy jest mozliwe sfalszowanie testu podczas karmienia piersia? Czy ktoras z Was tak miala?