reklama
czesc
jestem tu nową osobką...mam do WAS ogromna prosbe o pomoc i radę..
mam 21 lat, przez ostatni miesiac schudlam ok 6 kg., teraz spoznia mi sie okres ( juz 6 dni)..mam chlopaka,ale raczej watpie w ciaze...robilam juz 3 testy i wszystkie wyszly negatywnie...czy spadek wagi moze przyczynic sie do przesuniecia okresu..?
pomozcie,prosze...bo zwariuje...
nie bylam jeszcze nigdy u ginekologa...po ilu dniach opoznienia powinnam sie do niego zglosic?
jestem tu nową osobką...mam do WAS ogromna prosbe o pomoc i radę..
mam 21 lat, przez ostatni miesiac schudlam ok 6 kg., teraz spoznia mi sie okres ( juz 6 dni)..mam chlopaka,ale raczej watpie w ciaze...robilam juz 3 testy i wszystkie wyszly negatywnie...czy spadek wagi moze przyczynic sie do przesuniecia okresu..?
pomozcie,prosze...bo zwariuje...
nie bylam jeszcze nigdy u ginekologa...po ilu dniach opoznienia powinnam sie do niego zglosic?
oczywiscie ze sadek wagi moze przesunac okres. Podobnie jest z przeziebieniem a nawet zmiana klimatu. Mysle ze nie jestes w ciazy, ale powtorz jeszcze test za 1-2 tyg, jesli dalej go nie bedziesz miec i jesli ponownie wyjdzie negatywny to marsz do lekarza
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Rozi Twoje schudnięcie mogło się przyczynić do zatrzymania okresu po 2 tygodniach od spodziewanego okresu powinno już wyjść jeśli nie to może zrób sobie badania krwi takie normalne i wtedy zobaczysz czy z organizmem w porządku może to anemia
Cześć rozi spadek wagi i to dość szybki jak u ciebie może spowodować zaburzenia miesiączkowania. sama tak miałam. jeżeli jeszcze nie byłas u ginekologa to radziłabym sie wybrać a tym bardziej jeżeli współżyjesz... nawet jeżeli wszysko było by ok to lepiej sie upewnić
powodzenia
powodzenia
reklama
Podziel się: