pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
agattta pisze:Wiatam! Od pewnego czasu zauwazylam ze moje piersi znacznie sie powiekszyly oraz mam mdlosci... Podejrzewalam ciaze wiec zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny... poszlam do lekarza i on takze nie stwierdzil ciazy... Wydawalo mi sie ze to nie mozliwe ze jestem w ciazy bo dostalam okeres (ale jak czytam to wcale nie musial byc okres <fakt na poczatku byl normalny taki jak zawszw ale znacznie krotszy <3 dni a za zwyczaj jest 5> i zakonczony brazowym plamieniem) Od niedawna odczuwam lekkie ciagnace bole w podbrzuszu. Nie wiem co mam o tym myslec 2 testy negatywne lekarz mowi ze nie widzi zadnych zmian a ja sie czuje jak sie czuje... CZyli mdlosci brak apetytu i bole wpodbrzuszu. W sumie to sa jedyne oznaki... CZY TO JEST ciaza? czy byc moze te moje objawy sa spowodowane czyms innym?
Agatta u mnie bylo prawie tak samo tylko ze moj lekarz jednoznacznie nie powiedzial mi ze nie jestem w ciazy. Kazal poczekac. I w terminie nastepnej @ dostalam o wiele bardziej obfita niz do tychczas i z bolami (czego nigdy wczesniej nie mialam). Pytanko: czy lykasz tabletki antykoncepcyjne? Bo u mnie to tabletki spowodowaly "czesciowe opoznienie krwawienia", a poza tym wszystkie objawy mialam dokladnie takie jak Ty. Trzymaj sie malenka i nie daj sie zwariowac. Poczekaj do nastepnego terminu miesiaczki a jak nie przyjdzie to zatestuj . Na bole brzuszka lykaj sobie nospe nawet do 3x dziennie po 2tabl. Nawet jesli jestes w cizy to nie zaszkodzi maluszkowi. Trzymam za ciebie kciukaski. :-*