reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
odebrałam wyniki - mam 1.83 a norma kobiet nieciężarnych jest 0 - 2.7, więc chyba jest ok, prawda..??

umówiłam się też do lekarza,ale dopiero na piątek....

i co się okazało...to spory torbiel,który podobno czasem może zatrzymać miesiączkę...a do tego jeszcze mam dość dużą nadżerkę...

Witam Panie,
Jestem tu nową osóbką. Ja staram się o dzidzię od niedawna, wydawalo mi się już, że spotkało mnie już to szczęście, lecz niestety zrobiłam test i był negatywny :(((. Ciekawa jestem, jak długo będziemy musieli się starać, boję się, że długo, bo mam stresującą pracę i martwię się, że mogę mieć problemy.
Za 2,5 tyg. mam wizytę u lekarza, zobaczymy jak ze mną jest.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamuśki. Trzymam za Was kciuki.

Pierwszy teścik zrobiłam w 28 dniu cyklu, a następny po 4 dniach - oba pozytywne ;-) Od połowy cyklu bolały mnie bardzo piersi i brzuszek bolał jakby miała nadejść @. Ale nie nadeszła i teraz czekamy na maleństwo :-)

Przez 2 pierwsze tygodnie żadnych objawów! Po 7 dniach od owulacji zrobiłam test - druga kreska była słabiusieńka i pojawiła się dopiero po 6-7 minutach, a powinna po 3 - myślałam więc, że nic z tego. II test robiłam jakieś 2 dni po spodziewanej @ - druga kreska też słaba, ale jednak była! :)

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Właśnie zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Cieszę sie bardzo ale i tak samo się boję. W zeszłym roku poroniłam, a teraz kiedy prawdobodobnie jestem w ciąży jestem przeziębiona i boję się że zaszkodzę dzidzi znowu.... Piersi mnie bardzo bolą ale i brzuch mnie boli jak na miesiączkę nawet trochę mocniej i denerwuje sie że to może skurcze te złe???? w środę ide do gina prywatnie bo szybko, chciałabym mieć pewność że wszystko będzie ok.

hej dziewczyny!! właśnie zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Boję się ponieważ rok temu poroniłam a do tego jestem przeziębiona. Mam bolesność piersi i skurcze podbrzusza-to chyba normalne?? ale sama doszukuję się złego-wiem że muszę myśleć pozytywnie. Wysypało mnie na twarzy i pośladkach krostkami-pryszczami. Czy to normalne? czy tonie jest żadna infekcja?? pomóżcie-doradźcie

witam.ja też w zeszłym roku poroniłam.i zachodząc w ciąze poraz drugi,też byłam przeziębiona.jednak wszystko było ok.co do skurczy...to lepiej będzie jak odwiedzisz lekarza,dla własnego spokoju.jednak myślę że to nic takiego i trzymam kciuki żeby tak było.gorąco pozdrawiam i głowa do góry.tym razem musi być dobrze;]

reklama
Do góry