reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
odebrałam wyniki - mam 1.83 a norma kobiet nieciężarnych jest 0 - 2.7, więc chyba jest ok, prawda..??

umówiłam się też do lekarza,ale dopiero na piątek....

i co się okazało...to spory torbiel,który podobno czasem może zatrzymać miesiączkę...a do tego jeszcze mam dość dużą nadżerkę...

Witam Panie,
Jestem tu nową osóbką. Ja staram się o dzidzię od niedawna, wydawalo mi się już, że spotkało mnie już to szczęście, lecz niestety zrobiłam test i był negatywny :(((. Ciekawa jestem, jak długo będziemy musieli się starać, boję się, że długo, bo mam stresującą pracę i martwię się, że mogę mieć problemy.
Za 2,5 tyg. mam wizytę u lekarza, zobaczymy jak ze mną jest.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamuśki. Trzymam za Was kciuki.

Pierwszy teścik zrobiłam w 28 dniu cyklu, a następny po 4 dniach - oba pozytywne ;-) Od połowy cyklu bolały mnie bardzo piersi i brzuszek bolał jakby miała nadejść @. Ale nie nadeszła i teraz czekamy na maleństwo :-)

Przez 2 pierwsze tygodnie żadnych objawów! Po 7 dniach od owulacji zrobiłam test - druga kreska była słabiusieńka i pojawiła się dopiero po 6-7 minutach, a powinna po 3 - myślałam więc, że nic z tego. II test robiłam jakieś 2 dni po spodziewanej @ - druga kreska też słaba, ale jednak była! :)

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Właśnie zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Cieszę sie bardzo ale i tak samo się boję. W zeszłym roku poroniłam, a teraz kiedy prawdobodobnie jestem w ciąży jestem przeziębiona i boję się że zaszkodzę dzidzi znowu.... Piersi mnie bardzo bolą ale i brzuch mnie boli jak na miesiączkę nawet trochę mocniej i denerwuje sie że to może skurcze te złe???? w środę ide do gina prywatnie bo szybko, chciałabym mieć pewność że wszystko będzie ok.

hej dziewczyny!! właśnie zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Boję się ponieważ rok temu poroniłam a do tego jestem przeziębiona. Mam bolesność piersi i skurcze podbrzusza-to chyba normalne?? ale sama doszukuję się złego-wiem że muszę myśleć pozytywnie. Wysypało mnie na twarzy i pośladkach krostkami-pryszczami. Czy to normalne? czy tonie jest żadna infekcja?? pomóżcie-doradźcie

witam.ja też w zeszłym roku poroniłam.i zachodząc w ciąze poraz drugi,też byłam przeziębiona.jednak wszystko było ok.co do skurczy...to lepiej będzie jak odwiedzisz lekarza,dla własnego spokoju.jednak myślę że to nic takiego i trzymam kciuki żeby tak było.gorąco pozdrawiam i głowa do góry.tym razem musi być dobrze;]

reklama
Do góry