Megumi
Zaciekawiona BB
dokladnie, mnie nic nie ciagnelo. poza tym skup sie raczej na tym co dzieje sie w twoim organizmie niz na tym co sie nie dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam witam Fakt jest faktem ze kazdy przechodzi ciaze inaczej tak wiec jedna moze bolec cala ciaze a innej moze nic nie dolegac. W kazdym razie mimo wszystko radze uwazac na siebie i sie oszczedzac. Szczegolnie na poczatku ciazy bo strata dzidziusia jest bardzo bolesna. Ja po tym jak stracilam swojego wyrzucalam sobie wszystkie bledy dlatego teraz wiem ze lepiej sprawdzac wszystko niz pozniej zalowac.zgadza sie czasami jest to naturalne, ale lepiej dmuchac na zimne, moja siostra tez jest w ciazy, ciagnal ja brzuch od jakiegos czasu i co sie okazalo lozysko jest za nisko, musi odpoczywac i bierze luteine.
pozdrawiam kolezanke z Czestochowy