reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Bafinka - a mialas sie nie nakrecac!! sama tak pisalas:) wiem, ze latwo mi pisac, ale z wlasnego krotkiego doswiadczenia powiem Ci, ze jak az tak strasznie sie nei nakrecam to przynajmniej nie izoluje sie od innych, nie zyje we wlasnym dzidziusiowym swiecie i nie popadam w jakas obsesje, fakt - ogladam sie za wozkami z dziecmi itp, ale to nie jest jedyna "rzecz" jaka mnie interesuje i staram sie zajac innymi sprawami:) dasz rade:)

kahaka - to faktycznie ciezko wycelowac, ale nie takie cuda sie zdarzaja :)
ja mam swojego codziennie i jak na razie tez bez rezultatow, wiec trudno powiedziec, jaka metoda jest skuteczniejsze.

zycze Wam milej niedzieli :))

reklama
Dziewczyny...mam już jakieś doświadczenie i powiem że za każdym razem jest inaczej...ostatnią @ miałam 30 czerwca,fasolke poczeliśmy 9 lipca i powiem wam że już po tygodniu miałam mdłośći,piersi bardzo bolące,gorzej niż na @,tak jakbym w biustonoszy nosiła 2 cegłówki...brzuch bolał jak na @ jeszcze przez 2 tyg po spodziewanej @,i tak 28 lipca powinna przyjść @ ,ale nie przyszła,wiec 2 sierpnia zrobiłam test - piękne 2 kreski,a 5 sierpnia byłam już u gin. potwierdzić,powiedział że za wcześnie i nic nie zobaczy,ale zobaczl,dlatego że owulacja była dość wcześnie...i jest...od 3 dni mdłości mineły...aha i jeszcze przed spodziewaną @ miaLam straszne zachcianki na śledzie i ogórki,no i te straszne zaparcia-nie miałam pojęcia skąd,ale teraz już wiem...normalna sprawa w ciąży...

Trzymam kciuki za starające...Pozdrawiam

witam
Jestem nowa na forum do tej pory tylko podczytywałam ale postanowiłam się ujawnić.
Staramy się z mężem o drugie dziecko mamy synka 5 lat. Dziś mój 29 dc (mam cykle 25 30 dniowe, rzadko są tak długie może ze 2 razy w roku) test Quick pokazał jasną kreseczkę ale jest widoczna i odpowiedniej grubości jak testowa nie będę pisać o subiektywnych objawach bo można sobie wmówić ( ale jest cała moc)
Co myślicie o tych jasnych kreskach naczytałam się mnóstwo i przeważnie to była ciąża. Mam zamiar jutro lub we wtorek powtórzyć test

Zrobiłam z rana teścik bobo test jest 2 kreska widoczna dobrze fakt nie jest bordowa ale jest. Z wstępnych obliczeń termin na początek maja;:-D Teraz czekam na majówkowe podforum.

bafinka powodzenia miłego odpoczynku

Hej;) Mam pytanie,może trochę głupie,ale chciałabym wiedzieć. O co chodzi z tym ciągnięciem w podbrzuszu? Ja jestem w 8tc i nic mnie nie ciągnię. Jakie to jest uczucie? Jedyne co mi teraz dolega to lekkie kłucie,ale w piątek ide do gina,więc wszystkiego się dowiem. Proszę o odpowiwedź;)

reklama
Hmmm nie wiem jak to napisać ale chyba najłatwiej tak że to ciągnięcie jest podobne do bólu jajników przed miesiączką... no chyba że nigdy tego nie odczuwalaś to nie umiem pomóc. Ale nie stresuj się, każda z nas inaczej przechodzi ciążę i nie doszukuj się każdego z objawów o których mogą pisać inne dziewczyny bo ześwirujesz ;-)

Do góry