Chyba mi sie juz skonczyly Ale mialam okromne mdlosci, straszny bol piersi Zachcianeczki takze.Witam
Patrycja, skoro śluz rozciągliwy to znaczy płodny. Więc do dzieła Ja wyczekuje moich płodnych dni i tez będę działać
marc współczuję kaca. Ja ostatnio miałam takiego miesiąc temu i to tylko po 2 drinkach i wyczytałam, że pomaga przyjmowanie witaminy C. Więc zjadłam 2 tabletki multiwitaminy + vit.c zagryzłam to snickersem i poczułam się rzeczywiście o niebo lepiej.
Violett jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Pozdrawiam
aaa zostal mi zmienny humor hormony wkoncu buzuja
Trzymam kciuki zeby byla dzidzia. I chyba sie pomylilas bo napisalam ze ostatnia miesiaczke mialam 25.04 a chyba mialo byc ze 25.03 wtedy by sie zgadzaloHej!
Jestem tu nowa ale mam nadzieję,że pozostanę bardzo długo. Z mężem jesteśmy ze sobą parę ładnych lat i do szczęścia brakuje nam jeszcze tylko maluszka. Staramy się długo, albo nam się wydaje, że to długo...no bo co znaczą 2 lata dla nas 25- latków, kiedy inne, starsze pary starają się długimi latami. Nie podejmowaliśmy żadnych kroków typu: jakieś leczenie bo stwierdziliśmy, że mamy czas. Ale chyba się udało.....bez farmakologii i pomocy lekarzy.
Ostatnią miesiączkę miałam 25.04...dziś mamy 3 a biorąc pod uwagę to, iż mój organizm działa jak zegarek i spóżnić się może najwyżej o minute to te powiedzmy 7 dni to dużo. Poza tym zawsze przed okresem bolały mnie piersi,teraz nic,kompletnie zero jakiegokolwiek bólu. Gdzieś wyczytałam,że można mieć podwyższoną temp. ciała... term wskazuje 37 st. No i jeszcze jedno....zupełnie nie mam ochoty na seks, co w moim przypadku dziwne. Czy to mogą być objawy ciąży?
No to mam nadzieje ze jak pujdziesz do lekarza i wrocisz to bede miala czego gratulowac kochanaAa.. i piersi... ból niesamowity. Ja podejrzewam mniej więcej 3-4 tydz ciąży (do lekarza po weekendzie )
W sumie bolały jak na @, a powinnam go dostać 23 kwietnia jak nie było tak nie było a piersi bolały nadal.Teraz troszkę mniej. I siateczka żyłek też już jest widoczna, więc nie mam wątpliwości.
Do DziuraWskarpecie - ostatnią miesiączkę miałaś 25.04 ? Więc jak może się spóźniać tydz? Skoro była. Chyba, że ja się zakręciłam... heh
Parę dni temu obudziłam się dość wcześnie, bo o 4 nad ranem z okropna zgagą... Już wiedziałam, żeby zrobić test Poza tym bóle w podbrzuszu podobnie jak na @ tylko takie bardziej " ciągnięcie", senność.
To dopiero początek, nic więcej nie zauważyłam, ale z przyjemnością będę pisała o kolejnych objawach
Życzę jak najszybszego zafasolkowania
Pozdrawiam:-) :*