reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Betę zrobiłam wczoraj ale też bez rewelacji, poza tym dziś rano zaczęłam plamić więc pewnie to początek @. Nawet jeśli nie byłam w ciąży to i tak coś działo się z moim organizmem, który jak już gdzieś pisałam chodzi jak szwajcarski zegarek, a więc trzeba tak i tak iść do gin.
Ostatnio dostałam zaproszenie na cytologie z NFZ. Zzaproszenia mam zamiar skorzystać i dopiero wtedy pojdę z wynikiem do lek

reklama
DziuraWskarpecie - bardzo mi przykro może kolejny cykl będzie owocny :-)

A mi nie pozostało nic tylko czekanie...Chyba oszaleje przez te 14 dni do dnia @ :rofl2: Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie...

TakaJednaKobitka zgodzę się, że czekanie jest okropne. Ale musimy czymś się zająć. Ja może spróbuje jogę ćwiczyć:)

Witam wszystkie Panie;)
Jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem co pisać ;p
Nie jesteście wróżkami żeby mi odpowiedzieć czy jestem w ciąży czy nie, ale opowiem Wam co mnie niepokoi..
Ostatnią miesiączkę miałam w marcu, przeliczając możliwe, że jestem w ok. 9 tyg.
Oprócz braku miesiączki mam też:
-wieeelki apetyt który mnie zabija ;p albo chęć na coś co chyba nie istnieje a za chwile obrzydzenie do jedzenia,
-częstsze oddawanie moczu (nawet w nocy mi się zdarza co nigdy wcześniej nie miało miejsca)
-kucie w podbrzuszu....
-czuje, że mam ciężkie pierwsi lecz nie bolą mnie, stały się takie "workowate" :/
-zmienność nastroju (śmieję się a za chwilę płaczę i odwrotnie)
-bóle mięśni (nie mam siły ruszać ani ręką ani nogą ;p)
-ogólnie przytyłam ok. 1,5 kg :(((
To wszystko i co Wy na to??

Ps. Czy słyszałyście coś na temat podwyższonej temperatury w pochwie w czasie ciąży??
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam :*

Najlepszym sposobem to zrobic tetst ciazowy i isc na wizyte do lekarza ,ogolnie temperatura jest podwyzszona w pierwszych miesiacach ciazy. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dziękuję za odpowiedź.

Temp. ciała mam normalna 36 ale mierze w pochwie od kilku dni i mam podwyższoną 37,3-37,9.... i nie wiem co myśleć.

kurde kobito idz do apteki i nie szkoduj tych 10zl, nie obraz sie ale 9 tyg to nie 9 dni, ja juz dawno polecialabym po test,a ty na co czekasz? Nikt ci na forum nie powie, ani nie podpowie nic innego jak ja.

A ja już po testowaniu......wynik negatywny :(( Ech....chyba jednak nie obędzie się bez pomocy farmakologii. Idę do gin. niech coś poradzi.
Ehh przykro, trzymam kciuki zeby udalo sie za miesiac :*

czesc dziewczynki;* dziuraWskarpecie-przykro mi ;/ ale może jeszcze raz zatestuj albo idz na betke tak jak jak byłam ostatnio.bedziesz pewna w 100 % ;)

a moja przyjacółka jest w ciąży i chce usunąc ,ma już 2 dzieci-BRAK SŁÓW..
ehh wogole skad sie biora tacy ludzie ;/ tyle osob chce miec dziecko a nie moze a ta sobie chce usunac, przeproaszam ze to powiem ale nie mam szacunku do takich ludzi.

Witam wszystkie Panie;)
Jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem co pisać ;p
Nie jesteście wróżkami żeby mi odpowiedzieć czy jestem w ciąży czy nie, ale opowiem Wam co mnie niepokoi..
Ostatnią miesiączkę miałam w marcu, przeliczając możliwe, że jestem w ok. 9 tyg.
Oprócz braku miesiączki mam też:
-wieeelki apetyt który mnie zabija ;p albo chęć na coś co chyba nie istnieje a za chwile obrzydzenie do jedzenia,
-częstsze oddawanie moczu (nawet w nocy mi się zdarza co nigdy wcześniej nie miało miejsca)
-kucie w podbrzuszu....
-czuje, że mam ciężkie pierwsi lecz nie bolą mnie, stały się takie "workowate" :/
-zmienność nastroju (śmieję się a za chwilę płaczę i odwrotnie)
-bóle mięśni (nie mam siły ruszać ani ręką ani nogą ;p)
-ogólnie przytyłam ok. 1,5 kg :(((
To wszystko i co Wy na to??

Ps. Czy słyszałyście coś na temat podwyższonej temperatury w pochwie w czasie ciąży??
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam :*

ehh, ja sie dziwie ze ty juz dawno nie zrobilam tego testu. dziewczyno okres mialas w marcu a jest maj. Mam nadzieje ze przynajmiej jak myslisz tak ze jestes to jakos zmienilas tryb zycia bo pierwsze tygodnie sa najwazniejsze. Jak dobrze licze to jest juz 3 miesiac.

reklama
hej laski.
sorki że tak długo mnie nie było:-(
jestem już po wizycie (27.04) i na usg był widoczny pęcherzyk:-):-)
lekarka stwierdziła że to ok 5 tydz. no i we wtorek mam kolejne usg i mam nadzieję że już będzie widoczny dzidziuś a przynajmniej jakiś zarys maleństwa:-):-)
do objawów muszę dodać okropny ból piersi i to od samego początku ciąży.... no i zaparcia...:-:)-:)-:)-(
ale jakoś sobie radzę. razem z mężem już nie możemy się doczekać usg no i samego maleństwa:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

buziaki dla wszystkich brzuszków i dla tych którym narazie szczęście nie dopisuje... trzymam za Was kciuki!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
Do góry