reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dziś pokłóciłam się z chłopakiem o byle co, byłam na niego wściekła. Byłam pewna, że ja pierwsza nie przeproszę:-) a Jednak po krótkim czasie zupełnie zmieniło się nastawienie, i byłam w stanie nawet się z tego śmiać. I pierwsza przeprosiłam:zawstydzona/y: Jakieś dziwne wahania nastroju. Jeśli do czwartku nie przyjdzie @ to zrobię test.
Anulka no zgadzam się że każda kobieta ma inne objawy ciąży, dlatego ja tez nie mogę jej wykluczyć. Bo np. mnie w ogóle nie bolą piersi i nigdy nie bolały:baffled:

reklama
No właśnie nad tymi humorkami też się zaczęłam zastanawiać. Ale w sumie jak kobieta zaczyna obserwować swoje ciało, to w byle czym może zobaczyć objaw ciąży:-)
Dzisiaj kupiłam test, jutro z rana go zrobię:cool2: A @ dalej nie ma:-)

Przepraszam Dziewczyny za tak długą nieobecność, ale miałam problemy z komputerem...a więc mogę się teraz oficjalnie pochwalić, że jestem w ciąży. Byłam u ginekologa i potwierdził on ciąże, jest ok. 7 tydzień.

pozdrawiam;-)

Czesc dziewczyny :)
wtedy test jednak sie pomylił, pisalam wam ze wyszedl pozytywnie a jednak nie bylo fasolki..

jednak niepokoi mnie jedna rzecz...
od 1,5 tyg non stop mi sie chce sikać... poprostu czuje ze mam ciagle pelny pecherz...
i te zmeczenie, dobija mnie wrecz :/

myslalam ze to z braku witamin, ale witaminy mam w normie.

robiłam test tydzien temu ale wyszedł negatywny.

Butterfly92 najważniejsze jest to, żeby się nie nakręcać...ale rozumiem jak to jest...najlepszym lekarstwem na wszystko jest czas ;-) życzę Ci powodzenia i dwóch kreseczek na teście;-)

Ona_ona gratulacje ogromne :)

Butterfly &&&& trzymam aby to fasolka byla i wysylam ~~~~~~~~~~~~~moze pomoga :) a @ przyszla??

Ptysiaczny jak tam u Ciebie ?? pisz tu szybko;)

reklama
Do góry