reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Anulka a więc wczoraj rano zrobiłam test, ale ciąży nie wykazał. Dziś jak byłam w pracy myślałam ze dostałam @. Ale wg mnie to nie wygląda jak @, jest takie bardzo ciemne, bordowe, wchodzace w ciemny brąz, jak by skrzepy, i nie ma tego dużo. Trochę posączyło i przestało. @ spóźniała mi się 4 dni. Wczoraj już myślałam, że rzeczywiście nie jestem w ciąży. A dziś już sama nie wiem co mam myślec. :shocked2:

Butterfly92, oczywiście inne objawy miałam (i mam). A więc moje objawy: okropnie przytłaczająca senność, bóle podbrzusza, ciągłe zmęczenie, ból piersi, teraz doszły straszne mdłości;/

Butterfly92, oczywiście inne objawy miałam (i mam). A więc moje objawy: okropnie przytłaczająca senność, bóle podbrzusza, ciągłe zmęczenie, ból piersi, teraz doszły straszne mdłości;/
ona_ona : obecnie powinnam mieć owulację, mam ból podbrzusza i piersi lekko bolą, co do senności i ciągłego zmęczenia-non stop to mam od 1.5 tyg :/

OSTATECZNIE JUTRO IDE ZROBIC TEST, OSTATNI RAZ !:tak:

A nawiązując do tematu, objawy:
1. ból piersi jak na @ od 25dc. Z dnia na dzień coraz mocniejszy...
2. jakieś białawe upławy (do chwili obecnej)
3. od 25 dc przez kilka dni strasznie mnie kuło w bokach, szczególnie w prawym, ale u mnie to akurat zjawisko normalne
4. od 33 dc przez jakieś 3 dni mocne zawroty głowy i mdłości (trochę)
no i tyle :)

Butterfly trzymam &&&&&&&&&&&!

reklama
Butterfly, wiesz co niewiem czy sie nie nakrecasz, mi sie teraz okres spóźnial i mialam bóle w podbrzuszu, juz tez myslalam ze jestem w ciazy, zle sie czulam, zrobilam test i negatywny..
Dwa dni temu dostalam okresu, dokladnie w 43dniu :p
Tyle ze ja sie modliłam o to by nie byc w ciazy :dry: heh

Do góry