reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Witam wszystkie forumowiczki, właśnie dziś rano zobaczyłam upragnione 2 kreseczki na teście! jestem ogromnie szczęśliwa! Jesli chodzi o moje objawy to...właściwie nie ma ich wcale, tzn nie bolą mnie wogóle piersi, odwrotnie niż zazwyczaj, bo zawsze przed okresem bolały, pozatym od wczoraj mam delikatne mdłości i troszkę pobolewa mnie brzuch jak na @ od dwóch tygodni:) A pozatym czuję się rewelacyjnie, niedługo wybieram się do lekarza:) pozdrawiam!

Ogromne gratulację!!! A który to był u Ciebie cykl starań? I pytanko standardowe robiłaś test w dniu spodziewanej @ czy może przed?

z pierwszym dzieckiem nie mialam zadnych objawow, czulam sie swietnie
z drugim zaczely sie wymioty w drugim miesiacu, i obecnie okupuje kibelek hihihi
waga w dol :)

reklama
Hej Kochane!!!!!!!!!!!! Stal sie cud :) sa dwie upragnione kreseczki!!!!!!!! Tyle staran i zadzialalo zwolnienie psychiki :) W tym cyklu postaowilam odpuscic bo musze zwiekszyc wyniki w pracy, wiec pomyslalam ze to nie czas na malenstwo..... W dni plodne bylam wykonczona bo mialam pod opieka malego kuzynka, slodkiego ale wyeksploatowal mnie :) generalnie kochalismy sie raz jedyny wzielam nogi do gory i ciazko uwierzyc ale byl to zloty strzal!!!!!! Objawy raczej zerowe byly, tylko sennosc, zmeczenie, ucisk w brzuchu, lekkie kolki i dopiero jak nie dostalam @ to zaczelam myslec, ze to ciaza i zrobilam test!!!!!! w srode wizyta u gina, mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku.....
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!!!!!!!

Do góry