reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez polubilam wszelkiego rodzaju owoce, a mieso stalo sie koszmarem
M
mineralnakocica
Gość
ja to od wczoraj mam jakies przypływwy smutno i radości
Liza
Fanka BB :)
to chyba jest najbardziej uprzykszajace zycie nam w ciazy... a partnerom jeszcze bardziej..ja to od wczoraj mam jakies przypływwy smutno i radości
a juz po porodzie te 6tyg to porazka... z byle czego plakalam
M
mineralnakocica
Gość
nie dość że te przypływy to libido na -100%, ale wiedziałam na co sie pisze on zreszta też
Witam wszystkie forumowiczki, właśnie dziś rano zobaczyłam upragnione 2 kreseczki na teście! jestem ogromnie szczęśliwa! Jesli chodzi o moje objawy to...właściwie nie ma ich wcale, tzn nie bolą mnie wogóle piersi, odwrotnie niż zazwyczaj, bo zawsze przed okresem bolały, pozatym od wczoraj mam delikatne mdłości i troszkę pobolewa mnie brzuch jak na @ od dwóch tygodni A pozatym czuję się rewelacyjnie, niedługo wybieram się do lekarza pozdrawiam!
A
Anulka198424
Gość
Hej laseczki ja wpadam na chwilke jak cos jakos nie mam kiedy siedziec na necie...
Wczoraj mialam wizyte Gracjanek zdrowy wszystko w porzadku wazy 1300g juz chwale sie moim pulpecikiembo chyba pyziaki maZobacz załącznik 349867
Wczoraj mialam wizyte Gracjanek zdrowy wszystko w porzadku wazy 1300g juz chwale sie moim pulpecikiembo chyba pyziaki maZobacz załącznik 349867
reklama
pati...
Fanka BB :)
Hej Kochane!!!!!!!!!!!! Stal sie cud sa dwie upragnione kreseczki!!!!!!!! Tyle staran i zadzialalo zwolnienie psychiki W tym cyklu postaowilam odpuscic bo musze zwiekszyc wyniki w pracy, wiec pomyslalam ze to nie czas na malenstwo..... W dni plodne bylam wykonczona bo mialam pod opieka malego kuzynka, slodkiego ale wyeksploatowal mnie generalnie kochalismy sie raz jedyny wzielam nogi do gory i ciazko uwierzyc ale byl to zloty strzal!!!!!! Objawy raczej zerowe byly, tylko sennosc, zmeczenie, ucisk w brzuchu, lekkie kolki i dopiero jak nie dostalam @ to zaczelam myslec, ze to ciaza i zrobilam test!!!!!! w srode wizyta u gina, mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku.....
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!!!!!!!
Podziel się: