reklama
madzia18
Fanka BB :)
Dzięki wielkie. W sumie jeszcze nie dowierzam, fatalnie że mam jeszcze 5 dni do @, w sumie prawie 4 Pozostaje mi czekac na brak @ I zrobie wtedy ewentualnie test, teraz mam troche stresu i boje sie że to może zle w płynąć na ewentualną ciążę ale postaram sie wyluzować i nie stresować .
M
myszowata
Gość
pati no moje gratulcje!!!!!!!!Super!!!Daj znać jak tam po ginie!3mam kciuki za jak najlepsze wieści!&&&&
madzia dokładnie 2 kreski to dwie!Ja też robiłam test przed terminem @ i druga wyszła ledwo ledwo!
madzia dokładnie 2 kreski to dwie!Ja też robiłam test przed terminem @ i druga wyszła ledwo ledwo!
andzia25
Dziewczyny mam prośbe abyście trzymały za mnie kciuki. @spóźnia mi się już tydzień, wczoraj niby testowałam ale niestety test był negatywny ale półki @ nie ma to jest nadzieja. Jak nie przyjdzie do poniedziałku to chyba wybiorę się do lekarza, ale bardzo proszę o wsparcie w postaci kciuków może akurat mi się udało
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja tez robilam test przed @ i 2 wyrazne krechy wyszly
pati...
anulka dziekuje i zgadzam sie z Toba w 100% ze trzeba odpuscic i sie uda
myszowata bardzo dziekuje! moja raodsc mnie rozpiera ale boje sie dzisiajszej wizyty u gina..... mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze..... dam znac co i jak!
pozdrawiam cieplo dziewczyny
myszowata bardzo dziekuje! moja raodsc mnie rozpiera ale boje sie dzisiajszej wizyty u gina..... mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze..... dam znac co i jak!
pozdrawiam cieplo dziewczyny
M
myszowata
Gość
pati mam nadzieję, że super wieści przyniesz!3mam kciuki!
pati...
Myszowata dziekuje za trzymanie kciukow!!!! pomoglo!!!!! wczorajsza wizyta u gina dala mi duzo pozytywnej energii , ciaza jest potwierdzona, pecherzyk usadowiony wysoko, bardzo dobrze rokuje!!!! Moja gin jest zadowolona i uwaza, ze wszystko bedzie ok, termin porodu na 2.01! mila niespodzianka na Nowy Rok ;-)
pozdrawiam cieplo, ucalowania dla Franka!!!!!! u nas jak bedzie synek to Olus albo Leon.......
pozdrawiam cieplo, ucalowania dla Franka!!!!!! u nas jak bedzie synek to Olus albo Leon.......
reklama
M
myszowata
Gość
pati bardzo bardzo bardzo się cieszę!:-)A jak duży jest pęcherzyk?
Podziel się: