reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Madziu dwie kreski to dwie kreski :-)
Myślę że do objawów nie ma co przykładać większej wagi bo przed @ bywają podobne. Teraz uważaj na siebie i powtórz test za kilka dni. Powodzenia :-)

Dzięki wielkie. W sumie jeszcze nie dowierzam, fatalnie że mam jeszcze 5 dni do @, w sumie prawie 4 :p Pozostaje mi czekac na brak @ :) I zrobie wtedy ewentualnie test, teraz mam troche stresu i boje sie że to może zle w płynąć na ewentualną ciążę ale postaram sie wyluzować i nie stresować .

pati no moje gratulcje!!!!!!!!Super!!!Daj znać jak tam po ginie!3mam kciuki za jak najlepsze wieści!&&&&
madzia dokładnie 2 kreski to dwie!Ja też robiłam test przed terminem @ i druga wyszła ledwo ledwo!

Dziewczyny mam prośbe abyście trzymały za mnie kciuki. @spóźnia mi się już tydzień, wczoraj niby testowałam ale niestety test był negatywny ale półki @ nie ma to jest nadzieja. Jak nie przyjdzie do poniedziałku to chyba wybiorę się do lekarza, ale bardzo proszę o wsparcie w postaci kciuków może akurat mi się udało

anulka dziekuje i zgadzam sie z Toba w 100% ze trzeba odpuscic i sie uda :)
myszowata bardzo dziekuje! moja raodsc mnie rozpiera ale boje sie dzisiajszej wizyty u gina..... mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze..... dam znac co i jak!
pozdrawiam cieplo dziewczyny

Myszowata dziekuje za trzymanie kciukow!!!! pomoglo!!!!! wczorajsza wizyta u gina dala mi duzo pozytywnej energii , ciaza jest potwierdzona, pecherzyk usadowiony wysoko, bardzo dobrze rokuje!!!! Moja gin jest zadowolona i uwaza, ze wszystko bedzie ok, termin porodu na 2.01! mila niespodzianka na Nowy Rok ;-)
pozdrawiam cieplo, ucalowania dla Franka!!!!!! u nas jak bedzie synek to Olus albo Leon.......

reklama
Do góry