reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

madzik 1388
ja zrobilam test w przeddzien @ i 2 kreska ledwo widoczna az sie zastanawialam czy moze test nie byl lipny, nastepnego dnia powtorzylam test i ... jeszcze mniej wyrazna 2ga kreska, zdecydowalam sie na bete i juz nie mialam watpliwosci :-)

reklama
Kochane, odpowiedzcie mi.. Jakie są szanse na zajście w ciąże jeżeli miałam krótki okres i na piąty dzień już śluz płodny.. I były przytulanka z finałem w środku 4tego dnia @, czyli kilka godzin przed zauważeniem że mam śluz płodny.. :( Prosze, pomóżcie..

teraz mi się nie udało.... trudno. Ale cieszę się, że mam zdrowego synka, że mogę patrzeć codziennie jak się uśmiecha i jak rośnie. Cieszę się tym co mam...a na drugie dziecko przyjdzie jeszcze pora. Najgorzej jest się załamać....

Witam Kochane:-)
Umówiłam się na wizytę w nastepny czwartek, i wtedy się wszystkiego dowiem, ale dziadkowie będą mieli niezły prezent na dzień babci i dziadka, bo dopiero po wizycie chcemy wszystkim powiedzieć
Madinld kochana nie przejmuj się, w końcu na pewno Ci się uda, głowa do góry:-) może lepiej wcześniej się przejść do lekarza i zobaczyć czy wszystko ok, bo to spóźnienie dziwne było
Izulka wątpię że zaciążyłaś, to chyba mało prawdopodobne żeby zaraz po @ mieć dni płodne

hmmm jak myślicie jak pójde w piatek do lekarza bedzie mógł juz cos zauważyć jakbym czasem była w ciąży????( jakos mam nadzieje w głębi , że testy nie wyszły i że jednak to bedzie dzidzius:) ) bo juz tak kiepsko sie czuje od 9 dni a niby @ ma przyjść 17 hmmm może testy za wczesnie zrobiłam bo w sumie robiłam jeden 7 dnia po stosunku a drugi 11 dnia. a na @ bolały mnie piersi zawsze 3 dni przed góra tydzien a teraz od poczatku czyli od 3 a dzis juz 11...Jak myslicie? sluzu jest mało a jak jest to gęsty i z domieszką białego...

Objawy wczesniej ciazy sa mniej wiecej takie jak nadchodzacej miesiaczki, bol brzucha, jajnikow, nabrzmila piersi, bolace. zgaga i mdlosci przychodza pozniej. ztame nie pozostaje nic tylko zrbic test z krwi. testy z apteki czesto sie myla. moje byly negatywne a jednka w lipcu zostane mama.

reklama
hmmm jak myślicie jak pójde w piatek do lekarza bedzie mógł juz cos zauważyć jakbym czasem była w ciąży????( jakos mam nadzieje w głębi , że testy nie wyszły i że jednak to bedzie dzidzius:) ) bo juz tak kiepsko sie czuje od 9 dni a niby @ ma przyjść 17 hmmm może testy za wczesnie zrobiłam bo w sumie robiłam jeden 7 dnia po stosunku a drugi 11 dnia. a na @ bolały mnie piersi zawsze 3 dni przed góra tydzien a teraz od poczatku czyli od 3 a dzis juz 11...Jak myslicie? sluzu jest mało a jak jest to gęsty i z domieszką białego...

kochana jesli masz termin @ na 17 to wstrzymaj sie jeszcze z wizyta tak z 2 tyg, poszlam w 5 tc do ginka, ok 8-9 dni po terminie @ i owszem stwierdzil ciaze ale nic jeszcze nie bylo widac, pozniej w 7 tc poszlam i bylo widac dizeciatko, warto poczekac moim zdaiem, no chyba ze czujesz ze cos moze byc nie tak, jak masz jeszcze watpliwosci to moze zrob bete i wtedy umow sie do lekarza

Do góry