reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kochana jesli masz termin @ na 17 to wstrzymaj sie jeszcze z wizyta tak z 2 tyg, poszlam w 5 tc do ginka, ok 8-9 dni po terminie @ i owszem stwierdzil ciaze ale nic jeszcze nie bylo widac, pozniej w 7 tc poszlam i bylo widac dizeciatko, warto poczekac moim zdaiem, no chyba ze czujesz ze cos moze byc nie tak, jak masz jeszcze watpliwosci to moze zrob bete i wtedy umow sie do lekarza

jak dla mnie to tez bez sensu isc jak jeszcze jest sie przed @..... poczekaj bo moze @ dostaniesz i wtedy bedzie jasne a jak sie bedzie spozniac to wtedy isc na badnaie.
Ja myslama ze ci sie juz @ spoznia...

reklama
Witam Kochane:-)
Umówiłam się na wizytę w nastepny czwartek, i wtedy się wszystkiego dowiem, ale dziadkowie będą mieli niezły prezent na dzień babci i dziadka, bo dopiero po wizycie chcemy wszystkim powiedzieć
Madinld kochana nie przejmuj się, w końcu na pewno Ci się uda, głowa do góry:-) może lepiej wcześniej się przejść do lekarza i zobaczyć czy wszystko ok, bo to spóźnienie dziwne było
Izulka wątpię że zaciążyłaś, to chyba mało prawdopodobne żeby zaraz po @ mieć dni płodne

wszytko mozliwe .,ja jestem z tych co zaraz po @ zaszly w ciaze...ale odam ze w trakcie @ chorowalam na grype wiec moze to przyspieszylo dni płodne:)

Wiecie, problem rozwiazany. Stwierdziłam że pójdę do lekarza w piatek. Jak się okaże że mam nadżerkę to wymroże ją dopiero po następnym okresie, jak go dostane. A jak nie, to może uda mi się przebrnąć przez ciąże bez komplikacji z nadżerką....

to też jest jakiś sposób:-) miesiąc w te czy we te rórnicy nie zrobi a po co ryzykowac! a ja dostałam @ o 9 dni za wcześnie w porównaniu do 2 ostatnich cykli ale w terminie jeśli by liczyc miesiączki z przed tych miesięcy... dziwne a może po prostu @ się uregulowała co o tym myślicie?

dziewczynki chcialam wam pokazac moje malenstwo
bylam dzis u lekarza na kase i mial w gabinecie usg , zdecydowalam ze daruje juz sobie prywatnego lekarza, z malenstwem wszystko oki
ponizej zdjecie :-)

karolap5 sliczne malenstwo;))

xXxIzuLQaxXx ja tez mam nadzerke ale jak narazie nic sie nie dzieje i lekarz powiedział ze ona jest bardzo mała i ze sama zaniknie przy ciąży a potem znowu morze się pojawić i wtedy bedziemy działać;)

reklama
karolap5 rośnie malutki słodziak:):)

Kurcze dziewczyny nie wiem czy iść do lekarza tak sie marnie czuje to juz 14 dni po stosunku a mnie ciągnie w podbrzuszu jakbym miała miesiaczke dostać mdli mnie bolą piersi i sa jakby większe i czuje się jakbym miała goraczke :/// do tego mi tak słabo ze głowa mała jak myslicie ???

Do góry