reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hej kobietki:) byłam dzisiaj u lekarza hmmm w sumie po dwóch tygodniach nie poszłabym ale mój narzeczony jęczał jak dziecko powiedział mi ze nic nie widac zadnych zmian ciążowych izeby czekać do miesiączki a jak nie przyjdzie 18 to mam zrobic test 21 wtedy bedzie wiarygodny i przyjsc 28 stycznia hmm.... ale nadal mnie boli podbrzusze piersi mdli mnie i czuje sie słabo najchetniej był cały czas spała a wstac rano to graniczy z cudem :)w ciąż czuje ze mi mokro nawet zakladam wkladke bo sie nie da mam wrażenie jakbym miała dostac miesiaczke ale tak mam juz od 2 tygodni hmmm...jak myslicie?

Ja mysle ze do lekarza poszlas zawczesniej i dlatego nic nie zobaczyl w sumie przed miesiaczka sie nie chodzi, musisz zebrac w sobie troche cierpliwosci;-). Piszesz ze termin miesiaczki masz na 18??? To i test tego dni mozesz robic, jezeli jestes w ciazy juz powinny pokazac sie dwie kreseczki a jezeli chcesz miec wieksza pewnosc zrob badanie z krwi. Co do objawow czasem potrafia naprawde zmylic czlowieka a na mdlosci moim zdaniem jeszcze zawczesniej i jeszcze jedno pytanko dlugo juz sie staracie o dzidzie???? Trzymam kciuki zeby ten cykl byl owocny;-)

dzień dobry wszystkim:) wpadłam sie przywitać:) w śrobe byłam u gina narazie nie widzać dzidzi tylko pęcherzyk ciążowy lekarz powiedział ze wszystko jest ok:) już nie mogę doczekać sie kolejnej wizyty.. a to dopiero 9 lutego... co do objawów to nabrzmiałe i powiększone sutki i senność...l czuje się juk na kacu.. i to wszystko:) aż czasami sie martwie ze nie mam typowych objawów wymiotów itp....

reklama
Do góry