reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

J6 ja mam podobne objawy co ty, też bolą delikatnie piersi i boli brzuch jak na@ od tygodnia, od wczoraj chodze z podpaską bo wydaje mie się że zaraz dostene okres, czasami coś tam zakłuje w podbrzuszu i jajnik. Zrobiłam tes wczoraj ale popołudniu i wyszedł negatywnie, czyli chyba nici z dzidziusia. I piersi czasami też mnie swędzą i głowa bardzo boli.

reklama
masakra , wypróżniam się dziś już 4 raz i to nie żadna biegunka tylko normalna kupa że tak powiem :-) czy to też zalicza się do objawów ? ;D

ja jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy mialam najpierw zaparcia 3 dni a pozniej biegunke, myslalam ze to jakis rotawirus a kilka dni pozniej- w dniu spodziewanej @ zrobilam test II kreski( 2ga jasniutka, ale byla) wiec chyba mozna to zaliczyc do objawow

hmmm jak myślicie jak pójde w piatek do lekarza bedzie mógł juz cos zauważyć jakbym czasem była w ciąży????( jakos mam nadzieje w głębi , że testy nie wyszły i że jednak to bedzie dzidzius:) ) bo juz tak kiepsko sie czuje od 9 dni a niby @ ma przyjść 17 hmmm może testy za wczesnie zrobiłam bo w sumie robiłam jeden 7 dnia po stosunku a drugi 11 dnia. a na @ bolały mnie piersi zawsze 3 dni przed góra tydzien a teraz od poczatku czyli od 3 a dzis juz 11...Jak myslicie? w sumie jak badam temp jest 37 ; 37,1 rano i sluzu jest mało a jak jest to gęsty i z domieszką białego...

Dobry wieczór ;)
wpadłam zyczyć wam miłej nocki ;*
śpijcie słodko :)
padam z nóg głowa mnie boli i nic mi sie nie chce ;(
Dobranoc;*

jutro sie zjawie ;)

W poniedziałek wieczór dostałam okres......:sad: Dlaczego?? Myślałam, że te trzy tygodnie opóźnienia oznaczają fasolkę. Ja chyba jakaś pechowa jestem.........

W poniedziałek wieczór dostałam okres......:sad: Dlaczego?? Myślałam, że te trzy tygodnie opóźnienia oznaczają fasolkę. Ja chyba jakaś pechowa jestem.........

czasami oznaczaja cos innego np torbiel jajnika - jak tak mialam jakies 2 latka temu najpierw bylam przerazona bo spoznial mi sie okres i myslalam ze w ciazy jestem ( wtedy nie planowalismy dizecka tylko slub!), bylam zalamana- poszlam do lekarza i okazalo sie ze przyczyna jest torbiel- dostalam tabletki i bylo oki

przykro mi trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udało

Może się za bardzo nakręciłam, ale to przez to opóźnienie, bo wcześniej takiego nie miałam. Smutno mi... Szkoda, że to nie ciąża.

Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie. Dbajcie o swoje brzuszki.

reklama
Witam:-) nie wytrzymaliśmy z mężem i zrobiliśmy dziś rano test...wyszły 2 kreseczki, z tym że ta druga to taka słabo widoczna...@ mam mieć we wtorek...myślicie że się udało???

Izulka gratuluje wyniku maturki:-)
Madinld a może to jednak fasoleczka???

Jak druga krecha to gratuluję! :*

Dziękuje, ale to dopiero próbna :)

Dzień dobry jestem tu nowa ;)
moge do was dołączyć ?;)

Witam :)

Cześć dziewczyny proszę o pomoc jestem tu nowa.
Przedstawię wam moją sytuację.

Tabletki anty. biore od 5 lat (podczas brania miałam dwie przerwy 2 miesięczne podczas zmiany tabl.)
Listek zaczęłam 20grudnia, w drugim tyg zapomniałam wziąć trzech tabletek 9-tej,10-tej i 11-tej z listka (czyli 28,29,30grudnia), pominełam te tabletki, dostałam plamienia jednodniowego ale wziełam 12-tą i 13-tą o stałej porze (czyli 1 i 2 stycznia) zakończyłam drugi tydzień w sumie nie wiem po co bo całkiem odstawiłam tabletki i 3 tygodnia nie zaczęłam, czyli od poniedziałku 3 stycznia nie biorę tabletek ale nie dostałam krwawienia z odstawienia.

Dziś się dowiedziałam, ze mąż wraca o 2 tyg wcześniej z delegacji i że ok środy będzie w domu i na pewno będzie chciał sie zbliżyć.

Czy teraz mam dni płodne czy nie? Jak to teraz wyglada? Czy teraz jest jakas możliwość aby wyliczyć kiedy bedzie owulacja? Pragniemy oboje dziewczynki czy a jakies szane?

Moim zdaniem płeć dziecka nie bardzo zależy od tego w jakie dni przed czy po owulacji się będziecie kochac. Ponieważ żeńska komórka jajowa ma chromosom X, a plemnik ma albo X albo Y. I to od plemniczka zależy płeć dziecka :) Aaaa, i jeszcze jedno. Poczekajcie 3 miesiące zanim zaczniecie się starać, jeżeli chcecie się starac o bobasa, bo dopiero co odstawiłaś tabletki...

Kochane, tak w ogóle hej :) Wiecie, dziwna sprawa.. Po pierwsze nie pojechałam na ten zabieg dziesiątego, bo babka zadzwoniła że coś tam że lekarza nie ma i mam za tydzień iść. A po drugie, to dziwnie wyszło.. @ dostałam 6 stycznia. 8 mi się niby skończył. Wieczorem jednak znów mnie "zalało". W poniedziałek myślałam że dalej mam plamienie, tzn było do południa, ale pomyślałam, że skoro okres mi wrócił to będzie normalnie trwał 5-6 dni, czyli skończy się 11 - 12 stycznia. Mniej więcej. No i ja z moim kochaliśmy się do końca, z zakończeniem w środku. To było 10tego wieczorem. A już 11tego rano dostałam śluz płodny.. Tak mi się poprzestawiało :( I teraz nie wiem.. Wychodzi na to że miałam 3 i pół dnia @, i zaraz później śluz płodny.. Jakie są szanse że zajde w ciążę?? Bo teraz nie mogę, i dlatego się martwie..

Wiem, pewnie panikuję.. Ale jade na ten zabieg już za 5 dni i tak bardzo się boje, że dojdzie do zapłodnienia i lekarze nie zauważą, i będę miała ten zabieg i strace to maleństwo.. Mój powiedział że mam od razu czarną wizję.. A ja sie po prostu boję..

Ostatnia edycja:
Do góry