sama nie wiem czy to okres (((( takie plamienia mam, że od rana bez tampona i majteczki jeszcze czyste..
temperatura ciala o 6 rano to 36,4 - 36,5 a na dole: 37.2-37,3
brak żadnych oznak, oprócz braku miesiączki
Test negatywny (zapłodnienie liczymy że było 12/13)
ost. okres 30,09 (4 dni)
siku wczoraj 5 razy dziennie, 0 razy w nocy.
Brak zmęczenia, nie jestem senna, nie jest mi niedobrze, nie omdlewam, nie kręci mi sie w głowie, nie bolą mnie piersi, nie mam żadnych zaczerwień, żądnych żyłek. Biust jest nieco wiekszy i syfki mi wychodzą na ramionach i twarzy. Brzuszek mnie jeszcze nie boli. Czuję sie dobrze, przeszło rozdrażnienie i płaczliwość ale dalej sie stresuje ze to ciaza i jestem troche niespokojna..czy to dalej moze byc ciaza? czuje sie wlasciwie dobrze...tylko niepotrzebne te nerwy, to już 8 test ciazowy chyba..
temperatura ciala o 6 rano to 36,4 - 36,5 a na dole: 37.2-37,3
brak żadnych oznak, oprócz braku miesiączki
Test negatywny (zapłodnienie liczymy że było 12/13)
ost. okres 30,09 (4 dni)
siku wczoraj 5 razy dziennie, 0 razy w nocy.
Brak zmęczenia, nie jestem senna, nie jest mi niedobrze, nie omdlewam, nie kręci mi sie w głowie, nie bolą mnie piersi, nie mam żadnych zaczerwień, żądnych żyłek. Biust jest nieco wiekszy i syfki mi wychodzą na ramionach i twarzy. Brzuszek mnie jeszcze nie boli. Czuję sie dobrze, przeszło rozdrażnienie i płaczliwość ale dalej sie stresuje ze to ciaza i jestem troche niespokojna..czy to dalej moze byc ciaza? czuje sie wlasciwie dobrze...tylko niepotrzebne te nerwy, to już 8 test ciazowy chyba..