reklama
sergeevna ja w czasie staranek co miesiąc miałam objawy jakbym była w ciąży nakręcałam się i dlatego tak a jak już w końcu zaszłam to nic kompletnie nie zauważyłam czułam się tak jak na @ ale nie ma przecież reguły życzę żeby jednak było tak jak chcesz a co do testów to czasem się mylą możesz zrobić kolejny test teraz bo poziom HCG podnosi się co dwa dni czy jakoś tak powodzenia
Wiecie co dziewczynki tak myślę, że z tymi moimi bólami brzucha to jednak się przejdę do lekarza bynajmniej jutro mam zamiar do niego zadzwonić... Dziś zaczęłam 8 tydzień a brzuch właściwie ciągle boli mnie jak na @ i te kłucia jajników i ból kręgosłupa:-( może przesadzam ale to moja pierwsza ciążą i tak jakoś się boję
sergeevna
Pysiołkowa Mama
sergeevna ja w czasie staranek co miesiąc miałam objawy jakbym była w ciąży nakręcałam się i dlatego tak a jak już w końcu zaszłam to nic kompletnie nie zauważyłam czułam się tak jak na @ ale nie ma przecież reguły życzę żeby jednak było tak jak chcesz a co do testów to czasem się mylą możesz zrobić kolejny test teraz bo poziom HCG podnosi się co dwa dni czy jakoś tak powodzenia
Sęk właśnie w tym, że oboje z G. się nie staramy ;-) Alewiadomo, że kobieta odbiera takie rzeczy troche inaczej i właściwie oboje jesteśmy przygotowani na ewentualnego Dzidziusia, gdyby się przytrafił z zaskoczenia...
Do gina nie mam szans się dostać w najbliższym czasie, bo obecnie jestem za granicą a tutaj najpierw trzeba odwiedzić rodzinnego, a później czekać jeszcze bóg wie ile na wizytę u "docelowego" lekarza Pozostaje czekać i/albo znowu zrobić test. ;-) Mam tylko mentlik w głowie, bo np. moja przyjaciółka - podwójna mamuśka - przy każdej ciąży na początku robiła testy.Za każdym razem dwa w dwutygodniowym odstępie czasu, i ŻADEN nie wyszedł jej pozytywny...
Kilka razy w ciągu ostatnich 2 lat miałam już "fałszywe alarmy", dlatego wiem już, że nie ma co się nakręcać i rozczarować chwilę później. Taki stan może tylko np. opóźnić @... Ale sęk w tym, że obecnie NAPRAWDĘ czuję się inaczej, niż przy poprzednich przypadkach. Czas pokaże :-) Żałuję tylko, że nie jestem w Polsce inie mogę kupić sobie Polskiego testu, bo jakoś kurcze zagranicznym mniej ufam...
Myślicie, żeby zrobić test jutro rano, czy poczekać jeszcze kilka dni?... Teoretycznie, powinna mi się właśnie kończyć @ której nie mam (teraz powinien być 6 dzień nowego cyklu).
Dziś odebrałam wyniki moczu i wyszło że mam liczne bakterie jutro lecę do gin ale chyba zwariuję do tego czasu martwię się o dzidzi
Witajcie
Jestem w 6 tygodniu ciazy. Nigdy nikt z moich bliskich znajomych nie byl w ciazy, dla mnie jest to tez pierwszy raz. Chcialam jedynie zapytac o kilka objawow. Otoz pojawilo sie u mnie przezroczyste plamienie, wlasciwie mozna to nazwac sluzem. Czytalam w kilku poradnikach iz jest to objaw ciazowy. Czy to prawda? Nie chce sie niepotrzebnie niepokoic, a wizyte u lekarza mam zaplanowana na za tydzien.
Z gory dziekuje za pomoc! ;-)
Jestem w 6 tygodniu ciazy. Nigdy nikt z moich bliskich znajomych nie byl w ciazy, dla mnie jest to tez pierwszy raz. Chcialam jedynie zapytac o kilka objawow. Otoz pojawilo sie u mnie przezroczyste plamienie, wlasciwie mozna to nazwac sluzem. Czytalam w kilku poradnikach iz jest to objaw ciazowy. Czy to prawda? Nie chce sie niepotrzebnie niepokoic, a wizyte u lekarza mam zaplanowana na za tydzien.
Dziś odebrałam wyniki moczu i wyszło że mam liczne bakterie jutro lecę do gin ale chyba zwariuję do tego czasu martwię się o dzidzi
Musisz byc dobrej mysli zobaczysz wszystko bedzie ok:-) lekarz napewno bedzie wiedzial co poradzic dobrze ze wykonalas te badanka zycze tobie lepszego samopoczucia i trzymam kciuki za twoja dzidzie:-):-):-)
Witajcie
Mysle ze jezeli wygloda to tylko jak sluz to nie ma sie czym martwic:-)pozdrawiam
Nastka Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
Czy Wam też zdarza się tak panikować jak mi?
Moja ciąża to nie efekt planów, niespodzianka, ale za to bardzo kochana
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jakoś przetrwam te 7 miesięcy z hakiem Już chcialabym mojego dzidziusia
Czy Wam też zdarza się tak panikować jak mi?
Moja ciąża to nie efekt planów, niespodzianka, ale za to bardzo kochana
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jakoś przetrwam te 7 miesięcy z hakiem Już chcialabym mojego dzidziusia
reklama
Witam serdecznie
Ja właśnie nie wiem do końca czy jestem w ciązy czy nie,ale w sumie troszke dziwne rzeczy sie ze mną dzeia ostatnio.
Od okolo tygodnia jem strasznie duzo slodyczy po czym umie zjesc cos kwasnego od razu czyli starsznie duzo jem i mmieszam smaki
drua objawa jaka mam to sutki strasznie mnie od paru dni swezdza caly czas po calym dniu mam slady z stanika- i zdaje mi sie ze piersi mi urosły, po czy m maz mowi ze sutki mam wieksze niz milam
obojetnie co zjem czy wypije odbija mi sie caly czas po kazdym posilku
nio i okres sie spoznia - ale mam nieregularny
Dziewczyny czy jest szansa abym w ciazy byla
:-)
Ja właśnie nie wiem do końca czy jestem w ciązy czy nie,ale w sumie troszke dziwne rzeczy sie ze mną dzeia ostatnio.
Od okolo tygodnia jem strasznie duzo slodyczy po czym umie zjesc cos kwasnego od razu czyli starsznie duzo jem i mmieszam smaki
drua objawa jaka mam to sutki strasznie mnie od paru dni swezdza caly czas po calym dniu mam slady z stanika- i zdaje mi sie ze piersi mi urosły, po czy m maz mowi ze sutki mam wieksze niz milam
obojetnie co zjem czy wypije odbija mi sie caly czas po kazdym posilku
nio i okres sie spoznia - ale mam nieregularny
Dziewczyny czy jest szansa abym w ciazy byla
:-)
Podziel się: