reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam serdecznie

Ja właśnie nie wiem do końca czy jestem w ciązy czy nie,ale w sumie troszke dziwne rzeczy sie ze mną dzeia ostatnio.
Od okolo tygodnia jem strasznie duzo slodyczy po czym umie zjesc cos kwasnego od razu czyli starsznie duzo jem i mmieszam smaki
drua objawa jaka mam to sutki strasznie mnie od paru dni swezdza caly czas po calym dniu mam slady z stanika- i zdaje mi sie ze piersi mi urosły, po czy m maz mowi ze sutki mam wieksze niz milam
obojetnie co zjem czy wypije odbija mi sie caly czas po kazdym posilku
nio i okres sie spoznia - ale mam nieregularny
Dziewczyny czy jest szansa abym w ciazy byla
:-)

Zawsze jest szansa... A czemu nie zrobisz testu?

reklama
Nastka:) Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź:):):)
Czy Wam też zdarza się tak panikować jak mi? :-p
Moja ciąża to nie efekt planów, niespodzianka, ale za to bardzo kochana :-D
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jakoś przetrwam te 7 miesięcy z hakiem :blink: Już chcialabym mojego dzidziusia :-D:-D:-D
ja ciągle panikuję a jeszcze jak dziś odebrałam wyniki moczu to łzy mi leciały ciurkiem mam nadzieję, że razem przetrwamy te 7 miesięcy moja dzidzia jest troszkę starsza od twojej ale rodzić pewnie będziemy podobnie:)

Hej chcę jutro zrobić i bardzo powiem boje sie ze wyjdzie negatywny

Oj kochana zawsze jest tako obawa i strach przed rozczarowaniem ale jak nie zrobisz to nie bedziesz wiedziaa mysle ze im szybciej pozna sie odpowiedz to rozczarowanie bedzie mniejsze albo wielka radosc czego ci z calego serca zycze:-) i trzymam kciuki

Musisz byc dobrej mysli:-)miejmy nadzieje ze antybiotyki zadzialaja i pamietaj dla dobra maluszka nie martw sie na zapas pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
Witajcie :-).
Właśnie do Was dołączyłam. Podobnie jak Wy staramy się z mężem o upragnionego maluszka :tak:.
Przez ostatnie dni dziwnie się czuje, kręcenie w głowie, lekka zgaga w dzień i wieczorami...choć może to tylko moja głowa tak działa.... muszę poczekać kilka dni i zrobić test.
Trzymajcie kciuki :-)

Do góry