reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Witam :).
Ja u siebie zauważyłam ogólne osłabienie i senność (spałam więcej niż normalnie i tak mi było za mało =D). W dniu miesiączki która się nie pojawiła zrobiłam test i teraz czekam na przyjście Majeczki na świat. Również trzymam kciuki :)

Vikotka gratuluje! Ja wlasnie spedzilam wieczor z przyjaciolmi, nie mialam ochoty na nic, i chce mi sie spac mimo ze spalam 3 godziny po poludniu.. kupilam test i sprawdze jutro rano i dam znac :)

a jak to wyglada z ta temp pochwy w ciazy? czy to rzeczywiscie jest jakihs wyznacznik? nic nie znalalazlam o tym, wiec moze tutaj cos sie dowiem

Hej powiedzcie mi czy to normalne że w 7 tygodniu bardzo bolą plecy a dół brzucha tak kuje i boli czasem nawet mocno??? denerwuję się trochę to mnie dopada zwłaszcza jak biegam po mieście i coś załatwiam jak cały dzień w domu siedzę to ok już sama nie wiem czy powinnam do gina znów iść ostatnio byłam w środę i niby ok...

hej hej w środę byłam u gina i potwierdził siódmy tydzień:) zaraz lece na badania krwi pozdrawiam:)
Gratulacje!:-)Witaj wśród ciężarówek:-DDbaj o siebie:tak:
Witam dziewczynki!!!
Zrobilam test dzis rano mam dwie krechy, ta druga troszke jasniejsza Boze nie moge w to uwierzyc..
ja też miałam na obu testach,ktore robiłam dwie,a ta druga była dużo,dużo jasniejsza,a nawet taka blada ledwo,a jak widać wkrótce będę rodziła:-D,więc gratuluję Tobie :tak:
a jak to wyglada z ta temp pochwy w ciazy? czy to rzeczywiscie jest jakihs wyznacznik? nic nie znalalazlam o tym, wiec moze tutaj cos sie dowiem
Temperatura jest podwyższona w ciąży,tzn.nie spada jak normalnie,gdy nie dochodzi do ciąży,ale utrzymuje się na podwyższonym poziomie:tak:
Hej powiedzcie mi czy to normalne że w 7 tygodniu bardzo bolą plecy a dół brzucha tak kuje i boli czasem nawet mocno??? denerwuję się trochę to mnie dopada zwłaszcza jak biegam po mieście i coś załatwiam jak cały dzień w domu siedzę to ok już sama nie wiem czy powinnam do gina znów iść ostatnio byłam w środę i niby ok...
To zupelnie normalne na początku ciąży,jesli nie ma przy tym plamień,ani krawawień,brzuszek może boleć i plecki-krzyże,jajeczko się zagnieżdża w śluzówce macicy,pozatym macica się rozciąga i wogóle zachodzi szereg hormonalnych zmian w Tobie:tak:Ale gdyby naprawdę bardzo mocno bolało to lepiej się skonsult.z lek.a szczególnie gdybyś miała jakies plamienia-nie zawsze oznaczają najgorsze,ale trzeba je wyjasnić.

reklama
Do góry