reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Czesc dziewczyny:) bylam dzisiaj w koncu u gina :) powiedzial mi dosłownie tak " no to mamy dziecko" i za 2 tyg mam przyjsc na USG :)

reklama
Hej dziewczynki jestem tu nowa:) parę dni temu zrobiłam teścik i wyszły dwie kreseczki:) oczekiwane z resztą:) zwlekałam dość długo z testem bo ostatnio rozregulowały mi się miesiączki i jakoś tak a tu proszę wielka niespodzianka teraz w środę jestem umówiona na wizytę minęło już 46dni od ostatniej @ więc mam nadzieję, że lekarz wszystko ładnie potwierdzi ale dopada mnie jakaś dziwna niepewność i strach czy to normalne?? jej ale się rozpisałam :szok: ale to dlatego, że nie mam się komu wygadać:p

Witam :-) Łażę po wątkach ociąży, bo jutro czeka mnie cięzki poranek.....robię testa i stracha mam. dopiero 2gi cykl staranek, ale mam cichą nadzieję, że udało się;-). Gratuluję szczęściarom noworocznym:tak::tak::tak::tak: . Trzymajcie kciuki :hmm::hmm::hmm::hmm::wink:
basiahappy ja nie wieżyłam w ciążę przez 3 m-ce!!! Cały czas myslałam, żę wszsycy mnie oszukali a G puściła podczas usg kasete i to nie moje dziecko oglądaliśmy.....także głowa do góry!!!

Ostatnia edycja:
basiahappy ja nie wieżyłam w ciążę przez 3 m-ce!!! Cały czas myslałam, żę wszsycy mnie oszukali a G puściła podczas usg kasete i to nie moje dziecko oglądaliśmy.....także głowa do góry!!!
No właśnie ja też się tak czuję :zawstydzona/y: ale fajnie że nie tylko ja tak mam już nie mogę się doczekać środy może jak gin powie, że to ciąża to coś do mnie dotrze;-)

NO no gartulacje!!!! ja na tescie zobaczylam 1 kreseke a byl to juz 6 cykl starania i co? okazalao sie ze w ciazy jestem!!!!! ale bylo moje zdziwienie Jako pierwsze mialam zgage taka ogromna i zapachy to bylo strasze... ale dalo mi do myslenia i cale szczescie bo bym nie poszla do gina chyba jeszcze dlugo a tak to polecialam i zaczelam jesc witaminy...az sie boje co by bylo jakbym tych pierwszych objawow nie miala...chyab bym sie zorientowala"ze cos nie tak" jakby brzuch mi urosl.... a tak to mam corcie:D

A co do objawów:
już po 4 dniach po serduchach miałam wrażenie, że to to. Kłucia jajników czy czegoś tam na dole. Od owulki aż do teraz. Uczucie rozepchania i kilku tamponów w środku. Przy szybkim siadaniu czy wstawaniu, czułam ból. to w sumie tyle! A i jeszcze całkowity brak śluzu...dopiero od kilku dni mam coś tam białego..ale mało;-):tak:

reklama
Witajcie!
Mam pytanie co o tym sądzicie. powinnam mieć @ 7 stycznia, do dziś nie mam, bolą mnie piersi ale nie za bardzo, w zasadzie tylko przy dotyku, są jednak pełne i ciężkie:) Od dobrego tygodnia pobolewa mnie brzuch ale inaczej niż na @ tak bardziej ciągnie i boli zawsze rano, a potem już jest ok. Kilka dni po "przytulaniu" czułam kłucie w jajniku. Aha i zapomniałabym mam taki mlecznobiały śluz i sporo dziwnych malutkich żyłek na piersiach. Dziś robiłam test wyszedł negatywnie, ale dodam, że robiłam o 9 rano a w nocy byłam chyba ze 4 razy w łazience, wiec mocz był już nieźle rozcieńczony. Jak sądzicie czy mimo to mogę być w ciąży? Dodam, że do "przytulania" doszło 28 grudnia. A cykle mam niezwykle regularne i zawsze są co 26 dni.

Do góry