reklama
mamuska3
Zaangażowana w BB
Z ostatniej @ wychodzi 8 tydzień ale miałam bardzo nie regularne miesiączki i według moich obliczeń przesunęła mi się owulacja i w dzień kiedy powinnam dostać kolejną @ doszło prawdopodobnie do zapłodnieniaZrób bete ,sprawdź przyrost , idź do innego lekarza , który wychodzi Ci tydzień z ostatniej @ ?
Jakie wartości ma beta ? Wiem, że to nie wyznacznik, ale z ciekawosciZ ostatniej @ wychodzi 8 tydzień ale miałam bardzo nie regularne miesiączki i według moich obliczeń przesunęła mi się owulacja i w dzień kiedy powinnam dostać kolejną @ doszło prawdopodobnie do zapłodnienia
mamuska3
Zaangażowana w BB
Betę będę robić w poniedziałek bo mój lekarz mi tego nie zlecał więc będę robić prywatnieJakie wartości ma beta ? Wiem, że to nie wyznacznik, ale z ciekawosci
To już duża wielkość bety. Powinno być w środę widać zarodek jeśli ciąża dobrze się rozwijaDziewczyny mam pierwszy wynik bety: 46157 i wychodzi na to że mój ginekolog pomylił się o ok 2 tyg więc jest chyba jeszcze jakaś szansa na pojawienie się maluszka. W środę idę powtórzyć betę żeby zobaczyć jaki jest przyrost.
mamuska3
Zaangażowana w BB
Wizytę mam w piątek dlatego chcę w środę jeszcze powtórzyć betę. Pojawiło mi się malutkie światełko w tunelu. Nadal jestem pełna obaw żeby to nie okazało się złudną nadzieją.To już duża wielkość bety. Powinno być w środę widać zarodek jeśli ciąża dobrze się rozwija
Daj znać. Trzymam kciuki jednak wiadomo, że bywa różnie. Oby się udało.Wizytę mam w piątek dlatego chcę w środę jeszcze powtórzyć betę. Pojawiło mi się malutkie światełko w tunelu. Nadal jestem pełna obaw żeby to nie okazało się złudną nadzieją.
reklama
Kundlica
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo [emoji17] wiem, że to marne pocieszenie, ale ostatecznie lepiej teraz niż na późniejszym etapie [emoji17] życzę dużo siły i żebyś niedługi mogła cieszysz się Maleństwem [emoji3590]Dziewczyny dzisiaj odebrałam wynik drugiej bety i niestety spadła [emoji24][emoji24][emoji24] także moja nadzieja umarła [emoji24]