93kora
Fanka BB :)
Przecież to było miesiąc temu.. Już odpowiedziałyśmy i autorka jest w ciąży z bijącym serduszkiemJest kreska
Wczoraj miałam taką samą, beta wyszła 104,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież to było miesiąc temu.. Już odpowiedziałyśmy i autorka jest w ciąży z bijącym serduszkiemJest kreska
już wiem, że pozytywny zaraz zaczynam 8tcJest kreska
Kiedy masz miec @ ?Widzicie cień cienia? No ja jak zmrużę oczy i poruszam głową i popatrzę tak „całościowo” to coś tam widzę. Wiem że powtórzyć trzeba, albo zrobić hcg, ale nie wiem czy to nie przebija coś po prostu
Jutro. Od czterech dni przy badaniu szyjki macicy mam krew, jednak przez te 4 dni też samo z siebie nawet nie kapnęło na podpaske. Zdaję sobie sprawę że @ może się rozkręcić, jestem po dwóch CP i dwóch wczesnych poronieniach więc spodziewam się wszystkiego.Kiedy masz miec @ ?
Po co badasz szyjkę?Jutro. Od czterech dni przy badaniu szyjki macicy mam krew, jednak przez te 4 dni też samo z siebie nawet nie kapnęło na podpaske. Zdaję sobie sprawę że @ może się rozkręcić, jestem po dwóch CP i dwóch wczesnych poronieniach więc spodziewam się wszystkiego.
Szczerze? Chyba sprawdzam czy jest krew czy nie, jestem przewrażliwiona mocno.. teraz zrobiłam kolejny test, tak się prezentuje:Po co badasz szyjkę?
Jak masz taką historie poronien to nie grzeb sobie tam .
No i masz krew jak tak grzebierz .Szczerze? Chyba sprawdzam czy jest krew czy nie, jestem przewrażliwiona mocno.. teraz zrobiłam kolejny test, tak się prezentuje: