Kreska jest ewidentnadzisiaj rano wykonałam test, na wczorajszym wyszła ledwo ledwo kreseczka cień kreseczki w obszarze T, ale dzisiejszy już chyba bardziej wyraźny. co myślicie?
reklama
Sylwia9006
Aktywna w BB
Piękna kreskadzisiaj rano wykonałam test, na wczorajszym wyszła ledwo ledwo kreseczka cień kreseczki w obszarze T, ale dzisiejszy już chyba bardziej wyraźny. co myślicie?
dzisiaj beta z krwi 63,7mlU/ml dla pewności w pon drugi pomiar ale chyba mamy to ;-)Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
Patka2207
Fanka BB :)
po jakim czasie odczytany test ?Czesc, jestem 13 dpo (miałam monitoring), test zrobiony dzisiaj wieczorem. Czy jest szansa że jest pozytywny czy to kreska fabryczna ?
Około 10 minutpo jakim czasie odczytany test ?
Patka2207
powtórz jutro test z porannego moczu. Na moje wygląda jak pozytyw. Jeśli masz możliwość możesz też skoczyć na BetęOkoło 10 minut
blanny
A czemu 10 minut? Przecież to już jest po czasie. Czytałaś instrukcje?Około 10 minut
Dzisiaj wykonałam test z porannego moczu. Ten na górze to wczorajszy z wieczora, poniżej z porannego moczu. Test odczytany po 5 minutach. 14 dpo. Od 3 dni boli mnie brzuch jak na @. Zastanawia mnie czemu ta kreska jest taka blada ? Czy to możliwe żeby to dniu miesiączki była dalej taka ledwo widoczna ?powtórz jutro test z porannego moczu. Na moje wygląda jak pozytyw. Jeśli masz możliwość możesz też skoczyć na Betę
Załączniki
reklama
Może po prostu przesunęła ci się owulacja albo późno doszło do zagnieżdżenia się zarodka. Najlepiej jakbyś zbadała betę i przyrost po 48hDzisiaj wykonałam test z porannego moczu. Ten na górze to wczorajszy z wieczora, poniżej z porannego moczu. Test odczytany po 5 minutach. 14 dpo. Od 3 dni boli mnie brzuch jak na @. Zastanawia mnie czemu ta kreska jest taka blada ? Czy to możliwe żeby to dniu miesiączki była dalej taka ledwo widoczna ?