blanny
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie coś tam przebija ale ledwo widoczne powtórz najlepiej za parę dni ale 17-19 dpo to już powinna być bardzo widoczna kreskaHejka około 17-19 dpo
O ile to na sto procent 17-19 dpo, to kreska powinna być już niezła. A ja tu nawet cienia cienia nie widze. Jedyna szansa, że to wcale nie 17-19 dpo, bo owulacja się przesunęła. W innym wypadku nie ma ciąży...Według mnie coś tam przebija ale ledwo widoczne powtórz najlepiej za parę dni ale 17-19 dpo to już powinna być bardzo widoczna kreska
Pozytywne są a kiedy miałaś mieć miesiączkę? Patrząc od dołu, tak wybarwiaja sięHej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.Zobacz załącznik 1665852
Termin @ na dzisiaj/jutro. No zazwyczaj tak 28/29 dni trwają moje cykle. Dokładnie od dołu, napisałam cyferki na testach Właśnie widzę też że coś się dzieje tylko czy nie wybarwiają się za słabo, w sensie czy nie powinna ta kreska dziś być już taka bardzo ciemna, od czego to zależy? niby czytalam opinie o tych testach to wszędzie piszą że one bardzo blade kreski pokazują nawet przy będzie powyżej 100.Pozytywne są a kiedy miałaś mieć miesiączkę? Patrząc od dołu, tak wybarwiaja się
spokojnie jak na dzień spodziewanej miesiączki wyglądają bardzo dobrze ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam pinka tak wybarwionego podobnie do ciebie na teście nr 4 dzisiaj jestem w 27tcTermin @ na dzisiaj/jutro. No zazwyczaj tak 28/29 dni trwają moje cykle. Dokładnie od dołu, napisałam cyferki na testach Właśnie widzę też że coś się dzieje tylko czy nie wybarwiają się za słabo, w sensie czy nie powinna ta kreska dziś być już taka bardzo ciemna, od czego to zależy? niby czytalam opinie o tych testach to wszędzie piszą że one bardzo blade kreski pokazują nawet przy będzie powyżej 100.
Jejku oby to dobrze wróżyło A powiedz pamiętasz może jaka betę miałaś w tym dniu spodziewanej miesiączki przy takiej kresce? Jadę zaraz na betę, później w środę powtórzę i chyba też w piątek. Jeśli wszystko będzie ok to wtedy będę myśleć nad wizytą u ginaspokojnie jak na dzień spodziewanej miesiączki wyglądają bardzo dobrze ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam pinka tak wybarwionego podobnie do ciebie na teście nr 4 dzisiaj jestem w 27tc
dzień spodziewanej miesiączki pamiętam miałam w niedzielę a w poniedziałek z samego rana na czczo zrobiłam betę. Wynosiła wtedy równo 144 . Widoczny pęcherzyk ciążowy jest od bety około 1500 ja pamiętam powtarzałam bete 2 razy i dopiero jak druga beta była prawie 1000 to potem po 3,4 dniach byłam u ginekologa żeby cokolwiek było widać bo byłam już pewna, że jak wszystko rozwija się dobrze to beta jest już na pewno powyżej 1500 i będzie coś widać .Jejku oby to dobrze wróżyło A powiedz pamiętasz może jaka betę miałaś w tym dniu spodziewanej miesiączki przy takiej kresce? Jadę zaraz na betę, później w środę powtórzę i chyba też w piątek. Jeśli wszystko będzie ok to wtedy będę myśleć nad wizytą u gina
Ja z kolei pamiętam, że nie miałam miesiączki. Robiłam wówczas zwykłe testy, które cały czas wychodziły negatywne. Poszłam do lekarza... nic, poszłam do drugiego... dalej nic w końcu miesiąc później dopiero okazało się, że jestem w ciążydzień spodziewanej miesiączki pamiętam miałam w niedzielę a w poniedziałek z samego rana na czczo zrobiłam betę. Wynosiła wtedy równo 144 . Widoczny pęcherzyk ciążowy jest od bety około 1500 ja pamiętam powtarzałam bete 2 razy i dopiero jak druga beta była prawie 1000 to potem po 3,4 dniach byłam u ginekologa żeby cokolwiek było widać bo byłam już pewna, że jak wszystko rozwija się dobrze to beta jest już na pewno powyżej 1500 i będzie coś widać .