I nagle dwie kreski po 2 latach starańA bierzecie jakieś suplementy? Nie wiem czy to efekt tego ale my zaczęliśmy mieć lepsze wyniki gdy partner brał prosperm a ja ogestan 4000
reklama
aniaka96
Zaciekawiona BB
Ja wiesiołek i ovarin, jestem też na metforminie, bo mam stan przedcukrzycowy. Ale różne badania robiłam w ostatnim czasie i w zasadzie u mnie nie ma się do czego przyczepić, prócz tego cukru i miesiączek co 2-3 miesiące (chociaż ostatnie cykle to +/- 40-50 dni, więc i tak progres).A bierzecie jakieś suplementy? Nie wiem czy to efekt tego ale my zaczęliśmy mieć lepsze wyniki gdy partner brał prosperm a ja ogestan 4000
Mój nic nie bierze, ma dużo leukocytów w nasieniu, z jednej strony mówią o infekcji, a z drugiej posiewy nam obu wychodzą jałowe i żadnego leczenia nie wdrażają. Sama już nie wiem co mamy zrobić
Monia0731
Fanka BB :)
a skąd jesteś?Ja wiesiołek i ovarin, jestem też na metforminie, bo mam stan przedcukrzycowy. Ale różne badania robiłam w ostatnim czasie i w zasadzie u mnie nie ma się do czego przyczepić, prócz tego cukru i miesiączek co 2-3 miesiące (chociaż ostatnie cykle to +/- 40-50 dni, więc i tak progres).
Mój nic nie bierze, ma dużo leukocytów w nasieniu, z jednej strony mówią o infekcji, a z drugiej posiewy nam obu wychodzą jałowe i żadnego leczenia nie wdrażają. Sama już nie wiem co mamy zrobić
Monia0731
znam lekarza, który jest cudotwórcą. Moi znajomi starali się 10 lat, tylko on pomógł. Jest niesamowity! Doktor Milewicz w Krakowie. Z tym, że on jest specyficzny i niestety ma humory… czasem niemiły. Ale swoją robotę robi 1000/10a skąd jesteś?
aniaka96
Zaciekawiona BB
Dziękuję, my ze Śląska, do Krakowa mamy niedaleko. Może faktycznie spróbujemy, dziękujęznam lekarza, który jest cudotwórcą. Moi znajomi starali się 10 lat, tylko on pomógł. Jest niesamowity! Doktor Milewicz w Krakowie. Z tym, że on jest specyficzny i niestety ma humory… czasem niemiły. Ale swoją robotę robi 1000/10
Monia0731
bardzo polecam. Przyjmuje też na NFZ w Krzeszowicach, ale kolejki są ogromne. Nie na termin, tylko w dniu przyjęcia. Przyjmuje czasem i do nocy…Dziękuję, my ze Śląska, do Krakowa mamy niedaleko. Może faktycznie spróbujemy, dziękuję
Monia0731
jeśli masz pakiet lux med to jeszcze z Milewiczem pracuje dr. struś. Oczywiście prywatnie też. On przyjmuje w Skawinie, jest bardziej przyjaznybardzo polecam. Przyjmuje też na NFZ w Krzeszowicach, ale kolejki są ogromne. Nie na termin, tylko w dniu przyjęcia. Przyjmuje czasem i do nocy…
olka11135
Ja wiesiołek i ovarin, jestem też na metforminie, bo mam stan przedcukrzycowy. Ale różne badania robiłam w ostatnim czasie i w zasadzie u mnie nie ma się do czego przyczepić, prócz tego cukru i miesiączek co 2-3 miesiące (chociaż ostatnie cykle to +/- 40-50 dni, więc i tak progres).
Popatrz sobie na profile jakiś płodnościowych dietetyczek, bo nie wiem czy od 1.5 roku coś się nie zmieniło, ale ovarin miał dość kiepski skład. Dietetyczka, którą kiedyś obserwowałam polecała to:
reklama