Klaudia12348
Zaangażowana w BB
U mnie niestety beta 1.20 jednak kreska pewnie fabryczna tak tez myślałamSkąd jesteś? Laboratorium sieci Synevo pracuje od 6:30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie niestety beta 1.20 jednak kreska pewnie fabryczna tak tez myślałamSkąd jesteś? Laboratorium sieci Synevo pracuje od 6:30
Dobrze byłoby sprawdzić czy owulacja na pewno występuje i w którym dniu cyklu. Wtedy 7 dni po owulacji warto zbadać poziom progesteronu. Coś ewidentnie zaczęło się rozjeżdżaćjuż nawet nie wiem co myśleć zawsze miałam cykle regularne 26/27 dni a teraz w tamtym miesiącu dostałam miesiączkę w 35dc a w tym skokowi znowu 33dc a po miesiączce nic nie widać Eh już nie wiem co się dzieje czy ja przechodzę cykle jakieś bezowulacyjne ?
Dziewczyny czy cos widzicie? Czy tylko ja świruje?Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
Ja widze kreskeZobacz załącznik 1573236
Hej dziewczyny, proszę o poradę. Drugi cykl starań, 9dpo, owulacja sprawdzona testami. Dziś idę na wesele i dla bezpieczeństwa zrobiłam test. Wiem wiem beta ale jestem w innym mieście. Szukać laboratorium między fryzjerem i kosmetyczką czy to raczej kreska fabryczna? Test facelle z rosmana.
Ja też widzę kreskę, taką to ja miałam w dzień miesiączkiJa widze kreske