reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Każda ciąża zaczyna od zerowej bety. Nie wiesz na 100% kiedy doszło do implementacji. Jak zrobisz betę oo tygodniu to będziesz fiksować o tak czy jest ok. A nie będziesz miała jej z czym porównać.

reklama
Hej dziś 30 DC czyli miesiączka powinna dziś przyjść wczoraj zrobiłam test nie było nic .znaczy ja tam widziałam cień cienia cienia , czy to możliwe że wczoraj nic a dziś tak?
Dodam że ta kreska zabarwiła się tak gdzieś koło 3/4 min wcześniej była taki. Cień
Byłam już na becie więc czekam na wynik ale powiedźcie ,czy to może być fałszywa? Bardzo się boje bo w kwietniu jak byłam na becie to moją pierwszy wynik pomylili z jakimś innym I przyszedł mi wynik pozytywny a dwa dni później był wynik negatywny I bardzo to było dla mnie i dla partnera ciężkie bo staramy się już jakieś prawie pięć lat

Załączniki

• 17a2c1d6-2a5e-4d0a-8bf4-73e407904e91.jpeg
    17a2c1d6-2a5e-4d0a-8bf4-73e407904e91.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 193
  • b78f407c-59fd-4d7b-906b-c85c105deabc.jpeg
    b78f407c-59fd-4d7b-906b-c85c105deabc.jpeg
    51,1 KB · Wyświetleń: 179
  • 98a23507-c93b-455f-a933-c2912fa35d1b.jpeg
    98a23507-c93b-455f-a933-c2912fa35d1b.jpeg
    50,1 KB · Wyświetleń: 191
  • ddcaa401-aa11-4d74-954a-a505e04fe443.jpeg
    ddcaa401-aa11-4d74-954a-a505e04fe443.jpeg
    57,3 KB · Wyświetleń: 177
Czekaj na betę i bądź dobrej myśli. Dzień przed miesiaczka miałam negatywny a w dzień miesiaczki ledwie cień, słabszy niż u ciebie :)

Hej dziś 30 DC czyli miesiączka powinna dziś przyjść wczoraj zrobiłam test nie było nic .znaczy ja tam widziałam cień cienia cienia , czy to możliwe że wczoraj nic a dziś tak?
Dodam że ta kreska zabarwiła się tak gdzieś koło 3/4 min wcześniej była taki. Cień
Byłam już na becie więc czekam na wynik ale powiedźcie ,czy to może być fałszywa? Bardzo się boje bo w kwietniu jak byłam na becie to moją pierwszy wynik pomylili z jakimś innym I przyszedł mi wynik pozytywny a dwa dni później był wynik negatywny I bardzo to było dla mnie i dla partnera ciężkie bo staramy się już jakieś prawie pięć lat
mój pierwszy test w tej ciąży zabarwił się po dobrych 10 min i go olalam. Poszłam na piwo ;) cień był jeszcze słabszy niż u Ciebie. 2 dni później coś mi nie dawało spokoju, kreska była dalej słaba ale tym razem po minucie. Także nic straconego :)

Ja bym go uznała za negatyw wielokrotnie ten test mi pokazał wynik dodatni z mocniejsza kreska a ciąży nie było

reklama
Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy! 💪
Hej kochane jestem około 11 dpo. Czy ten test jest pozytywny, zdjęcie nie oddaje ale w rzeczywistości widać lekka kreskę. Kiedy najlepiej powtorzyc test aby była bardziej widoczna

Załączniki

• 20231020_130807.jpg
    20231020_130807.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 198
Do góry