Klaudipatty
Fanka BB :)
Dziś z popołudniowego moczu kreska wyszła od razu zdecydowanie wyraźniej dziś beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test jest negatywny. Żadnej kreski tam nie widać.Dziś z popołudniowego moczu kreska wyszła od razu zdecydowanie wyraźniej dziś beta
jest cień, w dodatku różowy leć na betęKochane Dziewczyny,
przychodzę do Was ze zdjęciem testu. Zerkniecie?
Już mam wynik. 21,1.jest cień, w dodatku różowy leć na betę
super, gratulacje to teraz za 2 dni znowu idź i sprawdź czy dobrze rośnieJuż mam wynik. 21,1.
Tak zrobię. Dziękuję.super, gratulacje to teraz za 2 dni znowu idź i sprawdź czy dobrze rośnie
a co u ciebie, są wyniki?Dziś z popołudniowego moczu kreska wyszła od razu zdecydowanie wyraźniej dziś beta
Skąd jesteś? Laboratorium sieci Synevo pracuje od 6:30Właśnie teraz w tygodniu nie będę miała jak poleciec bo pracuje a pobrana są do 10 a ja nawet nie będę miała jak z pracy się wyrwać
Kochane Dziewczyny,
przychodzę do Was ze zdjęciem testu. Zerkniecie?